Watersport beveiliging

Helaas is de GeoLocker Marine op dit moment niet leverbaar.

Bedrade en Draadloze Track & Trace oplossingen voor uw schip, boot, sloep of jacht!    

Het perfecte GPS Track & Trace systeem voor het beveiligen en monitoren van uw waardevolle eigendommen.

Uw boot is voor u een belangrijk bezit. U wilt het liefst altijd weten waar uw boot is, daarom is permanente beveiliging tegen diefstal voor u belangrijk! En niet alleen diefstal van uw boot is een risico, ook buitenboordmotoren worden veel gestolen. Onze GPS Track en Trace systemen bieden dé oplossing. U weet altijd waar uw boot is en u wordt direct gewaarschuwd zodra deze de haven verlaat.

beveiliguwboot

Daarom kiest u voor GPS Track & Trace

 • Ideaal voor het bewaken van vaartuigen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw boot jacht os sloep zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie.
 • Realtime inzicht van uw vaartuigen
 • Alarm bij brandstofdiefstal
 • Waterdichte systemen
 • Monitoring van uw boot op afstand

GPS Track en Trace is vooral geschikt voor het beveiligen van:

motorboten
jachten
schepen
zeilboten
sloepen
buitenboordmotoren

Draadloos Track & Trace systeem

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die vaartuigen verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden. Daarnaast kunt u met de bewegingsmelder die ook in de draadloze Track & Trace unit zit eenvoudig gevaren routes bekijken in uw online account

Draadloos VBV Gecertificeerd Track & Trace systeem

Het eerste VbV gecertificeerde draadloze Track & Trace systeem met aansluiting op de meldkamer. Hiermee is de aansluiting op uw draadloos track en trace VBVboordaccu overbodig. Een vaartuigvolgsysteem geeft na diefstal een melding door aan een alarmcentrale. De exacte positie van het vaartuig wordt ook doorgegeven. Dit stelt de politie in staat om de boot snel weer terug te vinden. In de nieuwste eisen (EBV02) is er het Vaartuigvolgsysteem PLUS toegevoegd (categorie 4), een vaartuigvolgsysteem met als extra functionaliteit het detecteren van jamming.

 

Mogelijkheden bedraad Track & Trace:

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.


 

Uitlezen van uw accu spanningaflezen accu spanning

Uw GeoChaser systeem houdt de accuspanning  op afstand in de gaten. U krijgt een melding aIs uw accu stuk of de spanning laag is. Het zal dus nooit voorkomen dat u op een zondagmiddag voor niets naar uw boot rijdt. Vaarplezier verzekerd!


 

Bilge alarmBilge alarm

U ontvangt een alarm wanneer uw vaartuig volloopt met water. Dit kan al gebeuren wegens een defect aan bijvoorbeeld een slang of afsluiter.

 


BewegingssensorBewegingssensor

Wilt u een melding bij beweging op uw vaartuig ? Dit kan in combinatie met een bewegingsmelder. Komt er een onbevoegd persoon op uw vaartuig dan krijgt u hier meteen een melding van.

Producten die geschikt zijn voor Watersport beveiliging

Specs

 • 12/24 V bedraad systeem
 • Geofence, Diefstal alarm
 • Altijd de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)

Over de GeoChaser Guard

Wilt u uw voertuig of vaartuig beveiligen? De GeoChaser Guard is hier de beste oplossing voor dankzij de Geofence functie. U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of per mail een alarmmelding. Dit GPS Track en Trace systeem heeft ook een diefstal alarm: het systeem geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld.

Bekijk alle specificaties van de Geochaser Guard

Download hier de handleiding van de GeoChaser Guard

Daarom kiest u voor een GeoChaser Guard

 • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
 • Geschikt voor rittenregistratie
 • Op elk gewenst moment kunt u de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)
 • U kunt uw voer- of vaartuig live volgen
 • Geen software installatie nodig (webbased)
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor het beveiligen van:

– Auto’s
– Boten
– Aggregaten
– Caravans
– Landbouwvoertuigen
– Bouwvoertuigen
– Motorfietsen
– Oldtimers
– Scooters

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Ook zeer geschikt voor Rittenregistratie

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Met behulp van de ignition (contactslot) schakelt u de Geomotion in die detecteert of uw eigendom start en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratie systeem.

rittenregistratie

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor:

– Live volgen van uw eigendommen
Monitoren van functies
– Rittenregistratie
Wagenparkbeheer

Bekijk product

Specs

 • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

 • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
 • U zit niet vast aan een abonnement
 • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller  te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren  zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden geëxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om  alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product

Specs

 • Gecertificeerd Vaartuig Volgsysteem
 • Aansluiting op een erkend particulier recherchebureau(POB 833)
 • Zonder aansluiting op de boordaccu

Over de GeoLocker Marine vbv gecertificeerd

Helaas is de GeoLocker Marine op dit moment niet leverbaar.

Het VbV gecertificeerde draadloze Track & Trace systeem met aansluiting op een particulier recherchebureau. Een aansluiting op uw boordaccu is niet nodig!

vbv_keurmerk_2_1_2Het VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) is een gemeenschappelijk initiatief van alle Nederlandse schadeverzekeraars om voertuig-, vaartuig-, werkmaterieel- en transportcriminaliteit te bestrijden.

Jaarlijks worden ruim 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen (bron: stichtingvbv), daarom is permanente beveiliging tegen diefstal belangrijk! En niet alleen diefstal van uw boot is een risico, ook buitenboordmotoren worden veel gestolen. De GeoLocker Marine biedt de beste oplossing.

zeilboten

De GeoLocker Marine beveiligt uw boot onder andere door middel van een virtueel hekwerk (geofence). U ontvangt hiervan een melding op uw mobiele telefoon en/of mail, waarop de Internationaal onderzoekbureau samen met de politie voor de opvolging en repatriëring zullen zorgdragen.

In de nieuwste eisen (EBV02) is er het Vaartuigvolgsysteem PLUS toegevoegd (categorie 4), een vaartuigvolgsysteem met als extra functionaliteit het detecteren van jamming.

Daarom kiest u voor een GeoLocker Marine

 • Volledig draadloos door de interne batterij van de GeoLocker Marine.
 • Ideaal voor het bewaken van een boot, sloep, buitenboordmotor of waterscooter
 • Een aansluiting op uw boordaccu is niet nodig, waardoor deze niet onnodig wordt belast
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Jamming detectie
 • Monitoren van de temperatuur ter plaatse
 • VBV Gecertificeerd Systeem, categorie 4
 • Aansluiting op een  erkend particulier recherchebureau(POB 833)
 • 2 Jaar garantie op hardware
 • Makkelijk zelf te installeren of inbouw op locatie
 • Profiteer van korting bij uw verzekeringsmaatschappij

Onderstaand certificaat betreft een Type Goedkeuring, Dit certificaat geldt voor alle Geolockers Marine en wordt niet per product apart geleverd.

VBV

ALL-IN  VOORDEELBUNDEL

Aansluiting op een  erkend particulier recherchebureau (POB 833)

 • Onbeperkt de locatie inzien via uw eigen afgeschermde login pagina
 • Op alle apparaten te gebruiken waaronder, Laptop, Ipad, Android of PC
 • Cashback via de verzekeraar, informeer bij uw verzekering
 • U bent volledig ontzorgt

Voor het afsluiten van het particulier recherchebureau abonnement neem contact met ons op +31(0)503130316 of mail naar info@12trace.nl

Termijn Kosten
1 Jaar € 120,-

vlaardingen

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons