Voordelen

Onze GPS Track en Trace systemen bieden vele voordelen! Kwaliteit en service staat uiteraard voorop maar zien wij als vanzelfsprekend. De nautische en agrarische branche waar we sinds onze oprichting voor werken stelt hoge eisen aan onze GPS volgsystemen en deze norm hanteren we voor al onze GPS volgsystemen. De GPS Track en Trace systemen, die we in Nederland ontwikkelen en produceren, kennen bovendien een lange levensduur. Communicatie met onze systemen is met de voordeelbundel standaard laag in alle landen in de EU. U zit bij ons niet vast aan een abonnement, u betaalt alleen wat u verbruikt.

Kwaliteit tegen een hoge norm

De branches waar wij vanaf het begin van ons bestaan onze GPS Track en Trace systemen aan leveren vragen om een bovengemiddelde kwaliteitsnorm. Binnen de nautische en agrarische branche zijn vocht en temperatuur altijd een grote zorg. Onze GPS volg systemen voldoen aan de strenge normen die deze branches hieraan stellen. In deze professionele wereld is betrouwbaarheid onder de slechtste omstandigheden een must. Deze kwaliteitsnorm hanteren we over de gehele breedte van onze GPS volgsystemen. Onze GPS volgsystemen worden volgens de ISO 9001 norm gefabriceerd.

Lage communicatiekosten in alle EU landen

Met onze GPS Track en Trace systemen is iedereen gegarandeerd van één standaard laag tarief in alle EU landen en vele landen daarbuiten. Voor minder dan 1 cent weet u vaak al de exacte locatie van uw eigendom. Grenzeloze communicatie en geen verrassingen!

U zit niet vast aan een abonnement, u betaalt alleen wat u verbruikt

Met een abonnement betaalt u vaak meer dan wat u werkelijk verbruikt. Om dat te voorkomen werken wij met een voordeelbundel. U betaalt uitsluitend voor wat u verbruikt en dat tegen een bijzonder laag tarief.

Een gratis online account om uw eigendommen te volgen

U kunt al uw eigendommen in uw online account vinden, volgen en bewaken, zodra u een GPS Track en Trace systeem heeft geplaatst. Overal waar u bent kunt u inloggen en uw gegevens inzien. Het gebruik van uw online account is heel eenvoudig, u hoeft bijvoorbeeld geen software te installeren. Uw online account is bovendien geheel gratis!

Uitstekende service

Wij hebben een service afdeling waar gekwalificeerde mensen u graag verder helpen. U kunt ons zowel telefonisch (050 313 03 16) als per e-mail (info@12trace.nl) bereiken met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Eenvoudige installatie

De draadloze GeoLocker GPS volgsystemen kunnen eenvoudig in een object geplaatst worden, ingewikkelde installatie is niet aan de orde. Ze kunnen ook eenvoudig van het ene in het andere object geplaatst worden. De bedrade GPS volgsystemen, de GeoChasers, kunnen eenvoudig en zeer voordelig ge√Įnstalleerd worden door onze partner United Carshops. Bij aanschaf van een GPS Track en Trace systeem krijgt u een voucher waarmee uw GPS volgsysteem voor slechts ‚ā¨ 81,82 wordt ingebouwd.

Lange levensduur van de draadloze GeoLocker GPS volgsystemen

Een GeoLocker GPS volgsysteem maakt gebruik van een lithium batterij met een extreem hoge capaciteit, die uit zichzelf nauwelijks leeg kan lopen. Deze batterij garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterijcapaciteit is na 10 jaar nog 99,7%. Een batterij kan in zijn totaliteit wel tot 3000 posities verzenden. Hij gaat moeiteloos 4 jaar mee als deze 2x per dag de locatie van het GPS volgsysteem verzendt. Als 1x per dag slecht noodzakelijk is, dan gaat de batterij al snel 8 jaar mee.

Nederlands fabrikaat

Onze Research & Development afdeling heeft zowel de hardware als de software ontwikkeld. De mensen op de IT afdeling hebben de webapplicaties geschreven. Wij zijn er dan ook trots op dat onze systemen volledig in Nederland tot stand zijn gekomen. Dit betekent ook dat maatwerk voor u eenvoudig mogelijk is. Zo hebben wij al speciale uitvoeringen gemaakt voor de nautische industrie en voor de agrarische sector

Show Buttons
Hide Buttons