Update nieuws

12Trace heeft een update  gemaakt voor alle track en trace systemen. Deze update bevat een toevoeging van een “meldingen” menu in uw online account en de mobiele App waarin belangrijke meldingen worden weergegeven zoals alarmmeldingen.

Voorheen was het alleen mogelijk om (alarm) meldingen van uw 12Trace systeem te ontvangen via SMS en/of email. Deze alarm meldingen waren niet terug te vinden in uw online account of de 12Trace app. De email en push notificaties zijn en blijven gratis, het gebruik van SMS meldingen kost 10 credits. Op termijn komen de huidige alarmmeldingen per SMS en Email te vervallen. Alle meldingen en alarmen worden opgeslagen in de berichten map in uw account, daarvan is het mogelijk om een notificatie van een nieuw bericht te ontvangen via email of SMS*

*De mogelijkheid van meldingen via SMS komen op termijn te vervallen, met uitzondering van de draadloze GeoLocker systemen.

Het meldingen menu is te vinden in het Navigatie menu. Door te klikken op meldingen verschijnt het meldingen menu met daarin de datum, titel en boodschap van de melding.

De alarm meldingen van de batterij, Geofence (indien Geofence is ingesteld) en input worden automatisch weergegeven in het meldingen scherm en kunnen niet worden uitgeschakeld. De meldingen van Jammer alarm en gemiste communicatie kan desgewenst worden uitgeschakeld bij [instellingen] en vervolgens [Messages].

Voor de mobiele app voor Android en iOS moet minimaal de 12Trace app versie 1.2.0 geïnstalleerd zijn (deze is te vinden in de Play Store of de in de App Store. Tevens moet de gebruiker zijn ingelogd en moet de unit zichtbaar zijn voor de ingelogde gebruiker. De gegevens van de meldingen worden bewaard conform de bewaartermijnen van de verschillende systemen ( zie algemene voorwaarden).

 

Show Buttons
Hide Buttons