Maatwerk

Wij bieden voor elk type object of voertuig dat u wilt volgen of bewaken een passende hard- en software oplossing. Met onze GPS Track en Trace systemen bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze GPS volgsystemen zijn IP67 waterdicht en kunnen eenvoudig worden geplaatst. Onze batterij gevoede producten voor objecten zonder eigen stroomvoorziening hebben een ongekende lange levensduur.

Wij zoeken altijd een oplossing voor uw specifieke probleem

Vinden, volgen en beveiligen van uw mobiele eigendommen, dat kan met onze GPS Track en Trace systemen. En het monitoren van diverse functies uw machines op afstand is ook een veelgebruikte toepassing. Vaak komen bedrijven en organisaties met specifieke problemen bij ons. Wij denken altijd mee bij dergelijke vraagstukken en komen ook altijd met een oplossing.

Wilt u weten of wij een oplossing hebben voor uw probleem? Neem contact met ons op!

Ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben de kennis om een oplossing te bieden voor uw vraagstuk. Bel ons op telefoonnummer 050 313 03 16 voor een afspraak. Wij kunnen u dan ook laten zien hoe wij in het verleden maatwerkoplossingen hebben geboden.

Show Buttons
Hide Buttons