GeoChaser SCM TV01

GeoChaser SCM TV01

Kiwa SCM Gecertificeerd GPS volgsysteem. Het terugvindsysteem van uw voertuig met TV01 Certificaat.

Geschikt voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en motorfietsen.

Het VbV-keuringsvoorschrift TV01 stelt eisen aan GPS terugvindsystemen. Voor terugvindsystemen zijn de gestelde eisen niet langer alleen technisch inhoudelijk, maar voornamelijk functioneel. Terugvindsystemen worden daarom zowel voorafgaand aan het toekennen van de goedkeuring, als ook daarna continu beoordeeld op effectiviteit.

WAT IS SCM KLASSE TV01?

SCM Klasse TV01 is een Kiwa SCM goedgekeurd na-diefstal systeem waarmee voertuigen voorzien van deze alarmklasse binnen 24 uur in Nederland teruggevonden kunnen worden.

De na-diefstal systemen met een Kiwa SCM  TV01 certificering voldoen aan een terugvindpercentage van minimaal 80%. Niet alleen het binnen 24 uur terug vinden van een voertuig is belangrijk, ook de kwaliteit van het systeem en de hele organisatie (PAC, rapportages e.d.) die er achter zit, wordt meegenomen in TV01 certificering beoordeling.

De basis van onze service bestaat uit een gecertificeerd GPS terugvindsysteem, koppeling met de alarmcentrale en inbouw in uw voertuig inclusief een abonnement.

De service omvat:

– Inbouw GPS terugvindsysteemvbv
– Voertuigpaspoort
– Abonnement particuliere alarmcentrale
– Lokaliseren gestolen auto

– Opvolging en veiligstelling van de gestolen auto

– Kilometer-registratie systeem

Inclusief  Digitaal Paspoort

Als onderdeel van de service wordt er een paspoort gemaakt van uw auto(s). In dit paspoort worden alle specifieke kenmerken van de auto beschreven en voorzien van digitale foto’s. Dit paspoort wordt opgeslagen in de database.

Het certificaat

Het certificaat betreft een Type Goedkeuring, Dit certificaat wordt afgegeven na de inbouw door een gecertificeerd inbouwstation. De certificaatkosten in inschrijving in het register van het KIWA is bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over het KIWA TV01 certificaat vindt u hier.

Header-verzekeraar

TV01 geëist door verzekeraar 

Uw verzekeraar kan u eisen om uw voertuig te voorzien van een SCM Klassealarm systeem, bijvoorbeeld TV01. Welke eisen uw verzekeraar eist kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Door verzekeraars wordt vaak geëist dat voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde voorzien worden van een Klasse Voertuigvolgsysteem. Naar verwachting zullen verzekeraars in de nabije toekomst vaker TV01 gaan eisen.

Abonnement opsporing en repatriëring centrale

Uw auto(s) worden aangemeld bij een opsporing en repatriëring centrale. Deze dienst is 24/7 bereikbaar. Ook kunt u zelf op ieder moment van de dag, door middel van een eigen inlogcode de positie van uw auto opvragen via een beveiligde website of de 12Trace App. In het kader van efficiënte bedrijfsvoering biedt het concept mogelijkheden tot het realiseren van besparingen doordat u de inzet van uw wagenpark nauwgezet kunt volgen.

Als u onverhoopt toch wordt geconfronteerd met diefstal is het belangrijk deze zo snel mogelijk als gestolen te signaleren. De politie onderneemt geen actie alvorens een diefstal of alarmmelding is geverifieerd. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk aangifte doet van uw gestolen auto. De opsporing en repatriëring centrale communiceert rechtstreeks met de politie tijdens de opsporing van uw gestolen auto en zal na in beslagname door de politie, zorg dragen dat de auto weer zo snel mogelijk in uw bezit is. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar belangrijker nog, door de snelheid van aangifte wordt de kans op het terugvinden van uw gestolen auto vergroot. En hoe sneller de auto weer in uw bezit is des te minder (financiële) schade u lijdt.

meldkamer

Daarom kiest u voor een GeoChaser SCM TV01

.

 • SCM TV01 gecertificeerd
 • Koppeling met opsporing en repatriëring centrale 24/7
 • Gratis digitaal paspoort van uw auto
 • Startblokkering (optioneel)
 • Geofencing
 • Sabotage Alarm
 • Wegsleep Alarm
 • Jammer detectie Alarm
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

Productspecificaties GeoChaser SCM TV01

– Universeel spanningsbereik 8-32V, Backup Batterij 1300 mAh – GPS : U-blox chipset – GSM : Quadband GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz – 3-axis bewegingssensor – Waterdicht IP 67 – Afmetingen 85 x 61 x 25 mm optie : – Start blokkering – Kilometer administratie  

 

 

Vraag een offerte aan
Of bestel direct in onze webshop
Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons op 050 313 03 16

Standaard in alle GeoChaser SCM TV01

Service

Opvolging na diefstalmelding De GeoChaser Guard SCM TV01 systemen zijn aangesloten op een opsporing en repatriëring centrale  en worden 24/7 uitgekeken. De centrale kan ingeval van diefstal zorg dragen voor internationale opvolging en desgewenst specifieke opsporing en repatriëring. INDIEN EEN OBJECT IS VERDWENEN : 1. Per direct mening maken bij de Meldkamer Vlaardingen / Brinks Global services op 010-2421414 van diefstal / vermissing object. 2. Daarna moet de gebruiker direct aangifte doen bij de politie dit kan fysiek of gewoon digitaal: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/aangifte-doen/aangifte-vanoverige-diefstal.htm 3. ls deze aangifte is gedaan moet een kopie van de aangifte of per omgaande worden verzonden aan de Meldkamer Vlaardingen /Brinks Global Services Dit kan per mail naar centralist@meldkamervlaardingen.nl of per fax naar 010-2421415 De meldkamer heeft volledig toegang tot de applicatie, voor een optimale opvolging, opsporing en/of repatriatie moet alle essentiële zaken in het paspoort zijn ingevuld.

Installatie

Het VbV-keuringsvoorschrift TV01 stelt eisen aan terugvindsystemen. Het systeem mag uitsluitend worden ingebouwd door een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf voertuigvolgsystemen. Neem contact met ons op voor een Kiwa SCM erkend inbouwstation bij u in de buurt.

My Account

U kunt in al uw objecten in uw online account vinden, volgen en bewaken, zodra u een GPS Track en Trace systeem heeft geplaatst. Overal waar u bent kunt u inloggen en uw gegevens inzien. Het gebruik van uw online account is heel eenvoudig, u hoeft bijvoorbeeld geen software te installeren. Uw online account is bovendien geheel gratis!

De voordelen van een online account van 12Trace

 • Uw online account is geheel gratis
 • Overal waar u bent inzicht in uw gegevens
 • U hoeft geen software te installeren, u heeft direct toegang
 • Eenvoudig uw gegevens exporteren naar uw eigen administratie
Show Buttons
Hide Buttons