GeoChaser Eco (RRS)

Dit GPS Track en Trace systeem is dé oplossing voor een sluitende Rit Registratie Systeem volgens de eisen van de Belastingdienst

Wilt u geautomatiseerd een kilometeradministratie, volledige controle, beveiliging en rapportage van uw voertuig of machine, dan kiest u voor de GeoChaser ECO. Alle rapportages zijn eenvoudig te koppelen met andere softwarepakketten en te exporteren naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om alarm-meldingen aan een zelfgekozen e-mailadres te versturen. Natuurlijk hebben wij ook voor een app gezorgd.

Daarom kiest u voor een GeoChaser Eco

 • Kilometeradministratie (volgens eisen belastingdienst)
 • Volledige Urenregistratie
 • Alle systemen overzichtelijk in 1 platform
 • GPS Locatie on demand
 • Diverse alarmen waaronder Geofence en diefstal
 • Systeem met Back-up batterij (7 dagen)
 • Optie Startonderbreker
 • Diverse rapportages
 • Rapporten eenvoudig te exporteren naar Excel
 • Push notificaties
 • Koppeling met Carewise / ParkD / Fidron
 • Android en IOS App

De GeoChaser Eco is met name geschikt voor:

Kilometerregistratie voor de Belastingdienst.
– Het beheer van uw wagenpark.

Monitoren en rapporteren van voertuigen en machines. Verhuurbedrijven

Wilt u meerdere voertuigen bewaken of wilt u weten waar uw werknemers zijn? U kunt gratis de fleetmanagement module aanzetten waardoor u direct inzicht heeft in de inzetbaarheid van uw werknemers. U ziet alles in uw online account in één oogopslag.

Download hier de handleiding van de GeoChaser Eco

Dé oplossing voor een sluitende kilometerregistratie

Het GPS volgsysteem werkt ruim binnen de norm die de Belastingdienst hieraan stelt. U kunt kiezen uit een basis kilometerregistratie of een gedetailleerde kilometerregistratie. Zo kunt u zelf bepalen of u maximaal inzicht en aansturing wilt als werkgever, of minimale kosten en een helder overzicht.

macbookkmdeclaratie

Wat wordt allemaal weergegeven in uw kilometerregistratie?

– Het merk van de auto
– Het type van de auto
– Het kenteken van de auto
– De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt.
– Datum van de rit
– De begin- en eindstand van de kilometerteller
– Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
– De route die u hebt gereden (incl. omleiding en omrijden voor privé doeleinden)
– De aard van de rit: privé of zakelijk

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Volledige urenadministratie

Urenadministratie is het registreren van de machine uren voorzien van start -en eindtijden inclusief een dagteller. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden geëxporteerd naar Excel. De GeoChaser Eco activeert  de urenteller wanneer het contact wordt ingeschakeld van de machine of het voertuig.

In uw account zijn er diverse mogelijkheden om  alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Inkoop-combideal!

Inclusief installatie, Betalen bij oplevering. Met of zonder abonnement!
laten inbouwen bij één van onze samenwerkende 70 inbouwstations van United Carshops. zie de link hieronder.

kmdeclaratie.nl

Zelf instellen waar uw eigendommen zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw eigendommen zich bevinden.

De GeoChaser Chase Eco is met name geschikt voor de toepassingen:

– Live volgen van uw eigendom
– Monitoren van functies
– Kilometerregistratie
– Rittenregistratie
Uitgebreide urenadministratie
– Wagenparkbeheer

Kilometeradminstratie, kilometer administratie, ritregistratie

Productspecificaties GeoChaser Eco (RRS)

– Universeel spanningsbereik 9-32V, Backup Batterij 650 mAh – GPS : U-blox All-In-One GPS receiver – GSM : Quadband GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz – 3-axis bewegingssensor – Waterdicht IP 67 – Afmetingen 70 x 46 x 17.5 mm In / Uitgangen: – 1x Positieve trigger tbv ignition – 1x Digitale uitgang – 1x Digitale ingang

Vraag een offerte aan
Of bestel direct in onze webshop
Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons op 050 313 03 16

Standaard in alle GeoChaser Eco (RRS)

 • Aan te sluiten op objecten met een 12 of 24 volt stroomvoorziening.
 • Kilometer administratie, volgens de eisen van de belastingdienst
 • Virtueel Hekwerk (Geofence)
 • Diefstal alarm
 • Volledige urenregistratie
 • Routeplanning. Heeft u meerdere objecten en hebben deze bijvoorbeeld onderhoud nodig dan is onze planningtool handig; de route naar een object wordt eenvoudig berekend.
 • Uitgebreide aansluitmogelijkheden
 • Alle instellingen zijn via de website aan te passen naar uw eigen wensen.
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

tuv

Communicatiekosten

Voor de communicatiekosten heeft 12Trace een zeer goedkope oplossing: de voordeelbundel. Alle systemen van 12Trace werken met deze voordeelbundel. Hiermee heeft u een standaard laag tarief in alle EU landen. U zit niet vast aan een abonnement en betaalt daarom ook alleen wat u verbruikt. Dekking heeft u met de systemen van 12Trace uiteraard over de hele wereld.

De kosten van de voordeelbundels

* Creditverbruik is gebaseerd op de basis instellingen* Creditverbruik voor SMS verkeer (sms alarmen, ophalen huidige positie) bedragen 10 credits per sms * Buiten de EU gelden andere tarieven* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Daarom kiest u voor de voordeelbundel van 12Trace

 • U zit niet vast aan een abonnement, u betaalt alleen wat u verbruikt
 • Standaard laag tarief in alle EU landen en veel landen daarbuiten
 • Werelddekking
 • Gratis voordeelbundel t.w.v. 150 credits bij aanschaf van ieder systeem

Kiest u voor een voordeelbundel, dan betaalt u alleen wat u verbruikt

Voor veel toepassingen betaald u met een abonnement vaak meer dan wat u werkelijk verbruikt. Om dat te voorkomen werkt 12Trace met een voordeelbundel. U betaalt uitsluitend voor wat u verbruikt en dat tegen een bijzonder laag tarief.

Lage communicatiekosten in alle EU landen

Met dit systeem is iedereen gegarandeerd van één standaard laag tarief in alle EU landen en veel landen daarbuiten. Voor minder dan 1 cent weet u vaak al de exacte locatie van uw eigendom. Grenzeloze communicatie en geen verrassingen!

Hoe worden mijn communicatiekosten berekend?

Uw Track en Trace systeem verstuurt de locaties (posities) van uw objecten naar uw online account. In de praktijk wordt een kleine hoeveelheid data verstuurd met daarin één locatie en mogelijk nog andere informatie zoals bijvoorbeeld een alarmmelding. Om die data te kunnen verzenden heeft u een voordeelbundel nodig. Bij aanschaf van een van onze systemen, krijgt u altijd een voordeelbundel met 150 credits kado. 1 credit staat gelijk aan 1 positie update (1 locatie). Voor het verkrijgen van SMS alarmen en het ophalen van de huidige positie worden 10 credits in rekening gebracht.

Eenvoudig uw tegoed opwaarderen

Is uw tegoed op? Opwaarderen gaat heel eenvoudig in uw online account. U kunt ook gebruik maken van vouchers waarmee u uw tegoed kunt opwaarderen. Let op! Omdat een voordeelbundel met credits altijd maar een jaar geldig zijn is het verstandig om op basis van de eerste 150 gratis credits een inschatting te maken hoeveel u in een jaar verbruikt. De overgebleven credits worden gewoon meegenomen.

Handig: een bedrijfsbundel

Het is ook mogelijk om een bedrijfsbundel af te nemen. Hiermee kunnen meerdere systemen worden opgewaardeerd vanuit één centrale ‘pot’ met credits. en locatie buffer die in sommige systemen zit) en mogelijk nog andere informatie zoals bijvoorbeeld een alarmmelding meer informatie vindt u hier.

12Trace all-in abonnement

Wil je je systeem gebruiken om elk moment van de dag je auto of werktuig te volgen of wilt u niet om kijken naar de credits bij kilometer registratie? Dan is het 12Trace all-inn abonnement wat voor u, met het 12Trace all in abonnement heb je geen omkijken naar je credit tegoed. Dit abonnement is met name geschikt voor kilometeradministratie en/ of live volgen van je voer-, vaar- of werktuig. Hier vindt u alle informatie over de abonnementen

Service

12Trace heeft een service afdeling waar gekwalificeerde mensen u graag verder helpen. U kunt ons zowel telefonisch (050 313 03 16) als per e-mail (info@12trace.nl) bereiken met uw vragen, opmerkingen en suggesties.

Installatie

logo-FC_2500pxLaat nu uw 12Trace systeem professioneel inbouwen bij u in de regio. Eenvoudig, goedkoop en met een levenslange garantie! U selecteert zelf één van onze installatie partners bij u in de buurt. Al onze partners hebben goed uitgeruste inbouwstations en uitstekend gekwalificeerd personeel.

unitedcarshopsmap

Hoe werkt het?

 • Ga naar unitedinstallers.nl
 • Vul de inbouwcode in die op de voucher staat die u bij aanschaf heeft ontvangen
 • Selecteer de autoshop of inbouwstation van uw keuze
 • Maak online een afspraak

Wat zijn de kosten?

De inbouwkosten zijn 99,- incl btw. Ongeacht het type auto!

Extra opties

Extra aansluitingen zoals bijvoorbeeld een connectie met temperatuursensoren is tegen meerprijs mogelijk.

My Account

U kunt in al uw objecten in uw online account vinden, volgen en bewaken, zodra u een GPS Track en Trace systeem heeft geplaatst. Overal waar u bent kunt u inloggen en uw gegevens inzien. Het gebruik van uw online account is heel eenvoudig, u hoeft bijvoorbeeld geen software te installeren. Uw online account is bovendien geheel gratis!

De voordelen van een online account van 12Trace

 • Uw online account is geheel gratis
 • Overal waar u bent inzicht in uw gegevens
 • U hoeft geen software te installeren, u heeft direct toegang
 • Eenvoudig uw gegevens exporteren naar uw eigen administratie

ipad+iphone+scherm

Show Buttons
Hide Buttons