Accessoires

Onderstaand vindt u alle accessoires en overige producten. Staat het juiste product of accessoire er niet bij? Neem dan contact met ons op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Prive / Zakelijk schakelaar Track en Trace

Met de prive/zakelijk schakelaar kunt u in het voertuig aangeven wat de aard van de rit is. Dit is eventueel te wijzigen in uw online account. Wanneer de schakelaar wordt bedient krijgt de volgende rit het karakter van het aangegeven symbool

I = In Business (zakelijke rit)
O = Out Business (prive rit)

SCMstartonderbrekingproduct0

BestellenCTA

SCM Startonderbreker

Startonderbreking met klasse I goedkeuring van SCM. De WAECO immobilizer werkt met een losse transponder antenne. Er worden 2 transponders meegeleverd.

1) Sleutelhanger ter grootte van een muntstuk
2) Drivercard ter grootte van een pinpasformaat

SCMstartonderbrekingproduct0

BestellenCTA

Batterij GeoLocker

Een draadloos systeem, niet afhankelijk van stroomvoorziening. De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 3 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt. De GeoLocker-Basic en Secure kunnen op bijna iedere locatie worden ingebouwd, omdat de batterij ingebouwd is en niet afhankelijk is van een externe accu.

Natuurlijk is de batterij na bewezen diensten eenvoudig te vervangen voor een nieuw model. Zo heeft u jaren lang plezier van dit betrouwbare product.

battvrijProductFoto

BestellenCTA

Kabelset

KabelsetProductFoto

binnenkort bestelbaar via de webshop, neem contact met ons op om de kabelset te bestellen

 

 

Show Buttons
Hide Buttons