12Trace Abonnementen

Track en Trace systemen zijn uitgerust met een simkaart om te kunnen communiceren. Zodra het GPS volgsysteem zijn locatie doorgeeft, verbruikt de simkaart data. Het is vooral afhankelijk op welke manier je je GeoLocker of GeoChaser gebruikt welke gebruikskosten voordeliger zijn. Wil je je systeem gebruiken om elk moment van de dag je auto, boot of werktuig te volgen of gebruiken voor kilometer registratie? Dan is het all in abonnement voordeliger. Gebruik je de GeoLocker of GeoChaser alleen als anti-diefstal of alleen op vakantie voor de boot of een camper? Dan zal een prepaid voordeelbundel goedkoper zijn.


GeoChaser Abonnement

Met het 12Trace all in  abonnement heb je geen omkijken naar je credit tegoed. Dit abonnement is met name geschikt voor kilometeradministratie en/ of live volgen van je voer-, vaar- of werktuig.


Abonnement GeoLocker Marine EBV02

Wanneer u een VBV gecertificeerde GeoLocker Marine  track & trace systeem aanschaft, kiest u ook direct voor dit meldkamerabonnement.EBV Door middel van dit abonnement ontvangt u ondersteuning bij opsporing en repatriëring van uw vaartuig door een officiële opsporing en repatriëring bureau (POB833) . Deze zal in samenwerking met overheidsdiensten uw boot lokaliseren, veiligstellen en e.v. repatriëren. Dit abonnement is verplicht door het EBV wanneer uw Verzekeraar vraagt om een gecertificeerde inbouw van een track & trace systeem.


Abonnement GeoChaser VBV-SCM TV01

Wanneer u een VBV- SCM TV01 gecertificeerde GeoChaser TV01 terugvindsysteem aanschaft, kiest u ook direct voor dit GeoChaser VBV-SCM TV01 abonnement.TV-01 Door middel van dit abonnement ontvangt behalve de communicatie kosten ook ondersteuning bij opsporing en repatriëring van uw vaartuig door een officiële opsporing en repatriëring bureau (POB833). Deze zal in samenwerking met overheidsdiensten uw boot lokaliseren, veiligstellen en e.v. repatriëren. Dit abonnement is verplicht door het EBV wanneer uw Verzekeraar vraagt om een gecertificeerde inbouw van TV01 terugvindsysteem. Eventueel is dit abonnement uit te breiden met kilometer registratie.


Betaling

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw. De betaling van onze abonnementen gaan via een automatische incasso. Door uw eerste abonnementstermijn (1 jaar) met iDEAL te betalen geef je: toestemming aan 12Trace om een keer per jaar een opdracht te sturen aan je bank om het abonnement bedrag van je rekening af te schrijven. Het abonnement is jaarlijks opzegbaar na verloop van 12 maanden conform de abonnementsvoorwaarden. Zonder opzegging wordt het abonnement na 12 maanden stilzwijgend voortgezet voor 12 maanden.

Uw Abonnement beëindigen of omzetten

We wijzen je er graag op dat na afloop van de eerste abonnementstermijn, 12 maanden, de standaardopzegtermijn één maand is. Het is mogelijk om dan het abonnement stop te zetten of om te zetten naar een van onze voordeelbundels.

      

      

   

Show Buttons
Hide Buttons