Machine urenteller

Met onze GPS Track en Trace systemen houdt u eenvoudig bij hoeveel draaiuren uw machines maken. Dat is handig als u bijvoorbeeld graafmachines, shovels en trilplaten verhuurt en u wilt weten wat de operationele werktijd is geweest.

Inzicht in uw machine urenteller

Wilt u weten wat de operationele werktijd van uw verhuurde object is geweest? Met behulp van de ingebouwde urenteller is het mogelijk in uw online account inzicht te hebben in de bewegingsuren of transporturen van bijvoorbeeld uw graafmachines en shovels.

beveiliguwmechanisatie

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

Voor verhuur bedrijven is het noodzakelijk om te weten hoeveel draaiuren de verhuurde objecten hebben gedraaid. Bij 12Trace is deze functie beschikbaar in zowel een bedraad en draadloos GPS Track & Trace systeem.

 

 

In uw account zijn er diverse alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres aan te geven. Bijvoorbeeld: Na 100 uur periodiek onderhoud of na 500 uur onderhoud gewenst.
urenteller

urenteller

 Eigenschappen van de urenteller

   • Machine draaiuren bijhouden voor periodiek onderhoud
   • De draai- en stopuren bijhouden in een database voor de verhuursector
   • Op afstand de draai- en stopuren te monitoren
   • E-mail alarm wanneer periodiek onderhoud noodzakelijk is
   • De teller is niet be├»nvloedbaar
   • Lange levensduur van de interne batterij(GeoLocker Smart)
   • Hoge nauwkeurigheid
   • Dagteller
   • Overzicht eenvoudig te exporteren naar Excel ( Zie onderstaand screenshot)

 

 

Machine urenteller is  beschikbaar in de GeoLocker Smart (draadloos systeem) en de GeoChaser Eco (bedraad systeem)

 

Urenteller in de GeoLocker Smart

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller te lopen.De ingebouwde acceleratie meters zullen de urenteller activeren zodra deze bewogen wordt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uit leesbaar in uw account.

Urenteller in de GeoChaser ECO

Bij de GeoChaser Eco wordt de urenteller geactiveerd wanneer de het contact (ignition) wordt ingeschakeld van de machine of het voertuig.

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons