Startonderbreking

Het starten van uw auto op afstand blokkeren ?

Met de GeoChaser- Guard, Eco en Control kan een startonderbreking op afstand worden gecre√ęerd. Door het blokkeren van de startmotor vanuit uw account is het niet meer mogelijk om uw auto te starten.

De startonderbreking mag alleen van invloed zijn bij stilstand. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen de sturing van de startmotor te onderbreken. Er moet ten alle tijden worden gezorgd dat de hoofdmotor van een voertuig NIET uitgezet kan worden via de GeoChaser. Mocht dit wel gebeuren dan kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan.

startblokkeringopafstand

Het is daarom raadzaam de installatie professioneel in te laten bouwen bij u in de regio. Eenvoudig, goedkoop en met een levenslange garantie! U selecteert zelf één van onze installatie partners bij u in de buurt. Al onze partners hebben goed uitgeruste  inbouwstations en uitstekend gekwalificeerd personeel. Uw systeem laten inbouwen ?

startonderbreking

Hier kunt u de handleiding downloaden: 

Heeft u liever een Startonderbreker met eigen autorisatie?

Startonderbreker SCM alarm klasse 1

Deze  startonderbreker is SCM gecertificeerd ( SCM term Startonderbreker: voorheen Klasse 1 genaamd). Sinds de vernieuwde en aangescherpte regels van SCM is het voor veel voertuigen nu noodzakelijk om naast een bv. voertuigvolgsysteem een extra startblokkering ingebouwd te hebben.

Voor oldtimers en import voertuigen is dit verplicht en ook voor sommige andere merken die geen af-fabriek gecertificeerd systeem hebben. WAECO  startonderbreker is een geavanceerd elektronisch apparaat welke een zeer betrouwbare bescherming geeft met een eenvoudige bedieningsprocedure. Het systeem bestaat uit een centrale, LED indicator, transponderantenne en twee transponders.

De  startonderbreker schakelt twee van de belangrijkste elektrische circuits uit (bv. startmotor, brandstofpomp, ontsteking of injectie) en wordt simpelweg gedeactiveerd door de gecodeerde transponder in de nabijheid van de transponderantenne te houden voor het voertuig te starten. De transponderantenne kan verborgen gemonteerd worden achter het dashboard o.i.d.

Het activeren/onderbreken gebeurt automatisch ongeveer 20 seconden na het uitzetten van het contact. Bij het activeren gaat de LED knipperen. Vanaf nu zijn de twee specifieke circuits onderbroken om ongeoorloofd starten van de auto te voorkomen.

Om de startonderbreker te deactiveren houdt u een gecodeerde transponder in de nabijheid van de transponderantenne, de LED gaat constant branden en verwijder de transponder uit het leesveld. De LED dooft bij het deactiveren van de startonderbreker. U heeft nu ongeveer 20 seconden de tijd om uw auto te starten. Indien u langer wacht zal de startonderbreker her-activeren en zal het noodzakelijk zijn de transponder nogmaals in de nabijheid van de transponderantenne te houden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons op 050 313 03 16
Of bestel direct in onze webshop 

 

Producten die geschikt zijn voor Startonderbreking

Specs

 • 12/24 V bedraad systeem
 • Geofence, Diefstal alarm
 • Altijd de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)

Over de GeoChaser Guard

Wilt u uw voertuig of vaartuig beveiligen? De GeoChaser Guard is hier de beste oplossing voor dankzij de Geofence functie. U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of per mail een alarmmelding. Dit GPS Track en Trace systeem heeft ook een diefstal alarm: het systeem geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld.

Bekijk alle specificaties van de Geochaser Guard

Download hier de handleiding van de GeoChaser Guard

Daarom kiest u voor een GeoChaser Guard

 • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
 • Geschikt voor rittenregistratie
 • Op elk gewenst moment kunt u de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)
 • U kunt uw voer- of vaartuig live volgen
 • Geen software installatie nodig (webbased)
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor het beveiligen van:

РAuto’s
– Boten
– Aggregaten
– Caravans
– Landbouwvoertuigen
– Bouwvoertuigen
– Motorfietsen
– Oldtimers
– Scooters

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Ook zeer geschikt voor Rittenregistratie

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Met behulp van de ignition (contactslot) schakelt u de Geomotion in die detecteert of uw eigendom start en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratie systeem.

rittenregistratie

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor:

– Live volgen van uw eigendommen
Monitoren van functies
– Rittenregistratie
Wagenparkbeheer

Bekijk product

Specs

 • Kilometerregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst
 • U krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Werktijdenfilter

Over de GeoChaser Eco (RRS)

Veel tijd en moeite besparen voor het bijhouden van uw kilometerregistratie?  En deze helemaal volgens de eisen die de Belastingdienst hier aan stelt? Met andere woorden, een volledig sluitende kilometerregistratie? Met de GeoChaser Eco heeft u het allemaal! Bovendien heeft u een volledig voertuigvolgsysteem.

Daarom kiest u voor een GeoChaser Eco

 • D√© oplossing voor een sluitende kilometerregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst
 • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
 • Jamming control
 • Volledige uren registratie
 • Geen software installatie nodig, (webbased)
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

De GeoChaser Eco is met name geschikt voor:

Kilometerregistratie voor de Belastingdienst
РHet beheer van uw wagenpark. Wilt u meerdere voertuigen bewaken of wilt u weten waar uw werknemers zijn? U kunt gratis de fleetmanagement module aanzetten waardoor u direct inzicht heeft in de inzetbaarheid van uw werknemers. U ziet alles in uw online account in één oogopslag.

Download hier de handleiding van de GeoChaser Eco

Dé oplossing voor een sluitende kilometerregistratie

Het GPS volgsysteem werkt ruim binnen de norm die de Belastingdienst hieraan stelt. U kunt kiezen uit een basis kilometerregistratie of een gedetailleerde kilometerregistratie. Zo kunt u zelf bepalen of u maximaal inzicht en aansturing wilt als werkgever, of minimale kosten en een helder overzicht.

macbookkmdeclaratie

Wat wordt allemaal weergegeven in uw kilometerregistratie?

– Het merk van de auto
– Het type van de auto
– Het kenteken van de auto
– De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt.
– Datum van de rit
– De begin- en eindstand van de kilometerteller
– Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
РDe route die u hebt gereden (incl. omleiding en omrijden voor privé doeleinden)
РDe aard van de rit: privé of zakelijk

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Volledige urenadministratie

Urenadministratie is het registreren van de machine uren voorzien van start -en eindtijden inclusief een dagteller. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden ge√ęxporteerd naar Excel. De GeoChaser Eco activeert¬† de urenteller wanneer het contact wordt ingeschakeld van de machine of het voertuig.

In uw account zijn er diverse mogelijkheden om  alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Inkoop-combideal!

Inclusief installatie, Betalen bij oplevering. Met of zonder abonnement!
laten inbouwen bij één van onze samenwerkende 70 inbouwstations van United Carshops. zie de link hieronder.

kmdeclaratie.nl

Zelf instellen waar uw eigendommen zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw eigendommen zich bevinden.

De GeoChaser Chase Eco is met name geschikt voor de toepassingen:

–¬†Live volgen van uw eigendom
–¬†Monitoren van functies
–¬†Kilometerregistratie
–¬†Rittenregistratie
Uitgebreide urenadministratie
–¬†Wagenparkbeheer

Kilometeradminstratie, kilometer administratie, ritregistratie

Bekijk product

Specs

 • 12/24 V bedraad systeem
 • Geofence, Diefstal alarm, bestuurders indentificatie
 • Altijd de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)

Over de GeoChaser Control

De GeoChaser Control is een volledig uitgerust GPS voertuigvolgsysteem ontworpen voor een breed scala aan toepassingen.

Dit GPS Track en Trace systeem is d√© oplossing voor een sluitende Rit Registratie Systeem met bestuurderidentificatie. Veel tijd en moeite besparen voor het bijhouden van uw kilometerregistratie?  En deze helemaal volgens de eisen die de Belastingdienst hier aan stelt? Met andere woorden, een volledig sluitende kilometerregistratie? Met de GeoChaser Control heeft u het allemaal! Bovendien heeft dit voertuigvolgsysteem naast bestuurder-identificatie ook meerdere I/O ingangen die kunnen worden gebruikt voor het bewaken of besturen van externe apparaten.Ten behoeve van de bestuurdersidentificatie en/of startblokkering wordt er gebruik gemaakt van een Ibutton. Deze Ibutton geldt als een unieke sleutel.

Bekijk alle specificaties van de Geochaser Control

Download hier de handleiding van de GeoChaser Control

Daarom kiest u voor een GeoChaser Control

 • D√© oplossing voor een sluitende kilometerregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst
 • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
 • Jamming control
 • Bestuurderidentificatie d.m.v. een Ibutton
 • meerdere in/uitgangen die kunnen worden gebruikt voor de controle of besturing van externe apparaten.
 • Geen software installatie nodig, (webbased)
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle
Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons