Monitoren van functies

Met onze GPS Track en Trace systemen kunt niet alleen uw eigendommen volgen, vinden en beveiligen. U kunt óók verschillende functies van uw eigendommen op afstand monitoren en bedienen. We hebben een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet. Daarnaast bieden wij specifieke oplossingen voor specifieke problemen: maatwerk is altijd mogelijk!

Met een gerust hart met uw boot gaan varen?

Werkt de accu van uw boot of sloep nog als u op zondag wilt gaan varen? Dat wilt u liever op zaterdagavond weten als u op de bank ligt dan dat u voor een onaangename verrassing komt te staan als u bij uw boot aankomt. En ook als uw boot water maakt krijgt u direct een melding!

monitorenvanfuncties

Uw mobiele pompinstallatie op afstand in de gaten houden

Ook het op afstand monitoren van uw mobiele pompinstallatie geeft u een rustgevend gevoel. Mocht de pompinstallatie om welke reden dan ook stoppen, u krijgt een melding nog voordat alles onder water komt te staan.

Veel gebruikt in de land- en tuinbouw

Werkt de sproei installatie nog op uw land? U hoeft geen uitgebreide ronde te maken over uw land. In plaats daarvan krijgt u een signaal op het moment dat de installatie niet meer werkt.

Het meten van de temperatuur van een afgesloten omgeving

In de logistieke sector is dit een veelgevraagde functionaliteit. Bij het vervoeren van versproducten moet de temperatuur in een koelwagen bijvoorbeeld tussen de 4 en 6 graden zijn. Zo wordt gewaarborgd dat het product nog steeds vers is.

Maatwerk is meestal mogelijk, neem contact met ons op!

De mogelijkheden zijn legio en de wensen vaak heel specifiek. Neem daarom contact met ons op om deze mogelijkheden door te nemen. Ons telefoonnummer is 050 313 03 16.

Externeaansluitingen

 

Producten die geschikt zijn voor Monitoren van functies

Specs

  • 12/24 V bedraad systeem
  • Geofence, Diefstal alarm
  • Altijd de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)

Over de GeoChaser Guard

Wilt u uw voertuig of vaartuig beveiligen? De GeoChaser Guard is hier de beste oplossing voor dankzij de Geofence functie. U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of per mail een alarmmelding. Dit GPS Track en Trace systeem heeft ook een diefstal alarm: het systeem geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld.

Bekijk alle specificaties van de Geochaser Guard

Download hier de handleiding van de GeoChaser Guard

Daarom kiest u voor een GeoChaser Guard

  • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
  • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
  • Geschikt voor rittenregistratie
  • Op elk gewenst moment kunt u de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)
  • U kunt uw voer- of vaartuig live volgen
  • Geen software installatie nodig (webbased)
  • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor het beveiligen van:

РAuto’s
– Boten
– Aggregaten
– Caravans
– Landbouwvoertuigen
– Bouwvoertuigen
– Motorfietsen
– Oldtimers
– Scooters

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Ook zeer geschikt voor Rittenregistratie

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Met behulp van de ignition (contactslot) schakelt u de Geomotion in die detecteert of uw eigendom start en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratie systeem.

rittenregistratie

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor:

– Live volgen van uw eigendommen
Monitoren van functies
– Rittenregistratie
Wagenparkbeheer

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons