Monitoren van functies

Met onze GPS Track en Trace systemen kunt niet alleen uw eigendommen volgen, vinden en beveiligen. U kunt óók verschillende functies van uw eigendommen op afstand monitoren en bedienen. We hebben een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet. Daarnaast bieden wij specifieke oplossingen voor specifieke problemen: maatwerk is altijd mogelijk!

Met een gerust hart met uw boot gaan varen?

Werkt de accu van uw boot of sloep nog als u op zondag wilt gaan varen? Dat wilt u liever op zaterdagavond weten als u op de bank ligt dan dat u voor een onaangename verrassing komt te staan als u bij uw boot aankomt. En ook als uw boot water maakt krijgt u direct een melding!

monitorenvanfuncties

Uw mobiele pompinstallatie op afstand in de gaten houden

Ook het op afstand monitoren van uw mobiele pompinstallatie geeft u een rustgevend gevoel. Mocht de pompinstallatie om welke reden dan ook stoppen, u krijgt een melding nog voordat alles onder water komt te staan.

Veel gebruikt in de land- en tuinbouw

Werkt de sproei installatie nog op uw land? U hoeft geen uitgebreide ronde te maken over uw land. In plaats daarvan krijgt u een signaal op het moment dat de installatie niet meer werkt.

Het meten van de temperatuur van een afgesloten omgeving

In de logistieke sector is dit een veelgevraagde functionaliteit. Bij het vervoeren van versproducten moet de temperatuur in een koelwagen bijvoorbeeld tussen de 4 en 6 graden zijn. Zo wordt gewaarborgd dat het product nog steeds vers is.

Maatwerk is meestal mogelijk, neem contact met ons op!

De mogelijkheden zijn legio en de wensen vaak heel specifiek. Neem daarom contact met ons op om deze mogelijkheden door te nemen. Ons telefoonnummer is 050 313 03 16.

Externeaansluitingen

 

Show Buttons
Hide Buttons