Live volgen van uw eigendom

afbeelding kaart geomotion eco

Er zijn verschillende manieren om de route van uw eigendom te volgen en te registreren. Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Geomotion Eco

Met deze functie kunt u eenvoudig zien wanneer en waar uw eigendom is gaan bewegen en waar het is geƫindigd. Dit geeft u een duidelijk beeld van reistijd en stopplaatsen, zonder dat dit veel communicatiekosten met zich meebrengt.

 

afbeelding kaart geomotion real timeGeoMotion Realtime

Uw eigendom letterlijk op de voet volgen, dat doet u met de functie GeoMotion Realtime. Met een hoge regelmaat wordt de positie van uw eigendom bepaald. U kunt zelf instellen of u bij iedere nieuwe positie bericht wilt ontvangen of dat we een aantal posities per keer communiceren. In het laatste geval bespaart u aanzienlijk op de communicatiekosten.

 

afbeelding kaart geomotion live

Geomotion Live

Wanneer uw eigendom beweegt geeft het GPS Track en Trace systeem zijn positie door. U bepaalt hoe vaak, dat stelt u zelf in in uw online account. Hiermee kunt u volgen waar uw eigendom is en hoe de route globaal is geweest. Natuurlijk gaat hiermee het verbruik iets omhoog maar u heeft meer inzicht in de bewegingen van uw eigendom.

 

afbeelding kaart geomotion directional

GeoMotion Directional

Met GeoMotion Directional wordt de positie niet om de zoveel tijd bepaald, maar pas wanneer uw eigendom een koerswijziging maakt. Concreet houdt dit in dat elke bocht geregistreerd wordt. Op die momenten wordt een nieuwe positie vastgelegd. Hierdoor heeft u een exacte route op de kaart met de laagst mogelijke communicatiekosten.

 

Show Buttons
Hide Buttons