relevante links

facebook

twitter


Startpagina

INDI Tools

INDI.nl is een totaalleverancier van MRO onderdelen met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In onze webshop bieden wij meer dan 250.000 industrie gerelateerde producten aan. Bij INDI.nl combineren wij het gemak van snel en online bestellen met persoonlijke advies. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een bestelling bij ons plaatsen. Naast onze producten bieden wij ook een uitstekende service aan onze klanten.

Onze producten op de INDI website

Kramp voegt al ruim 60 jaar waarde toe aan techniek

Het werk van klanten eenvoudiger en effici√ęnter maken. Vanuit die bedrijfsfilosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld (NL) uit tot √©√©n van de grootste technische groothandels van Europa.Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Onze producten op de KRAMP website

4tracer…..We trace IT for YOU.

We kennen de markt en nieuwe technologische producten. Producten worden los of als systeem verkocht.
Producten kunnen op een makkelijke manier via onze webshop worden besteld.

Onze producten op de 4tracer website

Al 60 jaar levering van kwaliteit (ASA)

De groothandel werd in 1952 opgericht door Adriaan Kock onder de naam Accu Service Amsterdam (ASA). Het bedrijf welke toen nog aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam gevestigd was, had als grootste afnemers de binnenvaart en de auto-industrie.

Onze producten op de ASA boot electro website

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons