Partners

ParkD

 

Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Parkd, automatische ritregistratie en parkeren vormen een sterke twee-eenheid. 12Trace kan nu met Parkd als partner, naast al bestaande koppelingen zoals Carwise en een meldkamer koppeling, een nog breder pakket aan oplossingen aanbieden.

Door Parkd te koppelen aan jouw 12Trace systeem hoef jij je geen zorgen meer te maken over betaald parkeren. Parkd start, stopt en betaalt automatisch voor alle parkeersessies binnen jouw wagenpark, verrekend per minuut. Daarbovenop bespaart Parkd je tot wel 90% op parkeeradministratie! Klinkt goed, toch?

Met een paar klikken is jouw wagenpark gekoppeld, en klaar om in meer dan 130 steden in Nederland automatisch te parkeren. Binnen enkele minuten kun jij dus een van de voorlopers zijn binnen het zakelijk parkeren!

 

CARWISE

CarWise Group is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing, een succesformule door samengaan van kennis en expertise op het gebied van autolease, autoverhuur, software en mobilteit, opgericht in 1989.

CarWise Group levert diensten en producten aan de automotive branche. De activiteiten bestaan uit de disciplines ICT, Fleet en Rental, gebundeld in CarWise Group.

12Trace heeft een koppeling gemaakt tussen haar track en trace systemen en het software platform van Carwise. Met behulp van deze koppeling is het mogelijk voor leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven op een eenvoudige manier haar klanten te factureren.

FIDRON

Fidron is een particulier onderzoeksbureau, opgericht in 2003 en richt zich voornamelijk op de automotive branche.Ā Fidron isĀ volledig erkend en bevoegd door het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Autoriteit FinanciĆ«le Markten. Dit biedt u de zekerheid dat u aan Fidron een gerenommeerde partner heeft voor wie efficiĆ«nt en discreet integriteitsproblemen wil voorkomen of oplossen.

Fidron is gespecialiseerd in het opsporen, innemen en veiligstellen van onderpanden in opdracht van financiering-, lease- en verhuurmaatschappijen.

12Trace heeft een directe koppeling met Fidron zodat deze na een alarmmelding direct inzicht heeft in de actuele data (locaties) van uw gestolen object. In combinatie met deze data, het digitale paspoort en de opsporingseenheden zorgen voor de meest effectieve en snelle opsporing en repatriƫring van uw gestolen object.

ZYLON

 

Zylon bouwt en onderhoudt vanuit datacenters hosting infrastructuur als servers, clusters, cloud en netwerken. Hiervoor werken we met logische modellen en bij voorkeur met open raamwerken, zoals DirectAdmin, FreeNAS, Proxmox en meer.

Uw data is altijd en overal veilig met behulp van de samenwerking tussen Zylon en 12Trace.

KTK Containers

KTK Containers is specialist in de afval- en transportsector.

Wij produceren, kopen en verkopen containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, trailers en persinstallaties. Meer dan 20 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en overige eindgebruikers. KTK kan met u meedenken vanaf het ontwerp stadium van een milieustraat of een containeropslagruimte. De grote kracht van ons bedrijf schuilt in het kunnen leveren van een volledig pakket aan producten, waardoor u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom de aankoop van containers en persinstallaties.

Innovatie, ontwikkeling en het meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkwijze en de diverse productiemogelijkheden maken KTK tot een vooruitstrevend werkende organisatie, waar het in opdracht geven van speciale producten in goede handen is.

12Trace heeft samen met KTK een systeem ontwikkeld waardoor op afstand de perscontainer uitgelezen kan worden. Dit is bijzonder efficiĆ«nt omdat wanneer de chauffeur te laat is bij de container, het afval er al naast staat. Te vroeg laat zich wel raden…

12Trace in Ondernemend Nederland – RTL7.

Bekijk hier het interview dat Chris Lieben, eigenaar van 12Trace, had met RTL7.

InĀ Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid.

 

Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeƫn kunnen brengen.

.

Show Buttons
Hide Buttons