Over Ons

12Trace is een dochteronderneming van Liemo Electronics (opgericht in 1997)

LieMo Electronics, opgericht in 1997, is eenĀ  energiek bedrijf dat producten ontwikkelt van idee tot serieproduct. De kwaliteit en reproduceerbaarheid spelen hierbij een grote rol. LieMo is al diverse keren genomineerd voor de DAME Award, een prestigieuze internationale maritieme innovatie prijs. Hiermee wordt bevestigd dat wij goed naar de markt luisteren en daarop inspelen. Onze producten vinden hun aftrek in de maritieme, automotive en industriĆ«le sector.LieMo is actief in de power en meet- &regelelektronica. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken waaronder embedded software, can-bus systemen en intelligente FET-technieken. Vervolgens is de opgedane kennis uit de voorgaande ontwikkeltrajecten ingezet om de basis te leggen voor GPS volgsystemen voor zowel beveiligingĀ  als wagenparkbeheer.

Waarom 12Trace?

Onnodig hoge en dubbele kosten eindelijk voorbij!

Het is onbegrijpelijk maar al jaren betalen bedrijven en particulieren te veel voor de zekerheid waar hun voertuigen zijn. Gevangen in kostbare contracten en abonnementen betaald men extra om hun reeds duur betaalde GPS volgsysteem te kunnen blijven gebruiken. Je zou het kunnen vergelijken met een als u een dure mobiele telefoon koopt voor de gewone prijs en daarboven op het duurste abonnement moet blijven betalen om hem maar te laten werken. 12Trace biedt producten met unieke specificaties op het gebied van nauwkeurigheid, levensduur en betrouwbaarheid en heeft daarbij de laagste gebruikskosten en afschrijving op de Nederlandse markt.
Het gaat om gps volgsystemen zowel bedraad als draadloos, die werken zonder abonnementskosten of dure service levels. Na een eenmalige aankoop is de koper eigenaar van zowel het systeem als de data en het gebruik van de software. Zelfs de ritadministratie zit inbegrepen in de aankoopsom, dus geen gijzeling meer, gewoon helder eerlijk en betrouwbaar. De Communicatie kosten tussen het apparaat en de server gebeurd door middel van een eenvoudige Prepaid simkaart. Deze Sim werkt in 32 Europese landen voor Ć©Ć©n en hetzelfde lage tarief en kent daarbuiten een werelddekking. Je auto, motor, boot, caravan of werktuig is altijd veilig en je kunt hem altijd volgen waar hij is geweest en waar hij op dit moment uithangt. Dat alles tegen een ongekend laag bedrag. Het is dus gewoon mogelijk en het hoeft helemaal niet veel te kosten. Gewoon door Groningse nuchterheid en een beetje goede wil is zelfs het meest onlogische heel gewoon geworden.

12Trace bevindt zich aan de Oosterkade 5 in Groningen

oosterhaven ons pand2

12Trace ontwikkeld de hard- en software zelf waardoor maatwerk voor de klant altijd tot de mogelijkheden behoort.

Al onze systemen zijn VBV en ISO9001 gecertificeerd. En werken met een proactieve houding, waarbij we de klant zoveel mogelijk willen ontlasten. We beschikken over een eigen support afdeling waar u met al uw technische vragen bij terecht kan.

 

Hoogwaardige kwaliteit vanwege onze roots in de maritieme wereld

Van origine ontwikkelt Liemo Electronics hoogwaardige electronica voor de maritieme sector. Deze electronica moest dan ook waterdicht zijn en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Hier ligt de basis voor de hoogwaardige kwaliteit die wij met al onze GPS Track en Trace systemen leveren.

Een energiek en creatief team dat maatwerk levert

Onze medewerkers zijn energiek, creatief en voelen een grote verantwoordelijkheid voor de systemen die ze leveren. Vanuit hun betrokkenheid ontwikkelen ze zelf ideeƫn voor mogelijke toekomstige toepassingen. Aangezien 12Trace alle hardware, embedded software en de applicaties in eigen huis bouwt is maatwerk altijd mogelijk!

DAME Awards als beloning voor innovatief denken

LieMo Electronics is al diverse keren genomineerd voor de DAME Award, een prestigieuze internationale maritieme innovatie prijs. Hiermee wordt bevestigd dat wij goed naar de markt luisteren en daar vroegtijdig op inspelen.

12Trace als Mobile Virtual Network Operator

Voor de communicatie zijn onze systemen gekoppeld aan de systemen van Vodafone. Omdat wij zelf een Mobile Virtual Network Operator zijn kunnen wij de afhandeling van de communicatie zelf beheren. Voor de klant betekent dit dat wij zelf SIM kaarten kunnen activeren en deactiveren en daarvoor niet afhankelijk zijn van een derde partij. Hiermee kunnen we efficiƫnter en effectiever service verlenen aan onze klanten!

 

Show Buttons
Hide Buttons