Dealer worden?

Wilt u dealer of reseller worden van de GPS Track en Trace systemen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 313 03 16.

Als dealer van de GPS Track en Trace systemen heeft u de volgende voordelen

  • U breidt uw assortiment uit met zeer betaalbare GPS Track en Trace oplossingen.
  • Betrouwbare stabiele en waterdichte GPS volgsystemen
  • Een oplossing zonder abonnementskosten, klanten betalen alleen voor de communicatie die ze daadwerkelijk verbruiken
  • Meer omzet kansen en goede marges.
  • Uitgebreide verkoopondersteuning.
  • Marketingmateriaal dat u wordt aangeboden in ons Dealerpakket.
  • Ondersteuning van uw accountmanager.

Betrouwbare en doordachte oplossingen die hun belofte waarmaken

Onze kennis en ervaring met het ontwikkelen en produceren van elektronica en software maakt ons een ideale partner voor veel solide bedrijven. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een innovatieve denkwijze maakt dat wij al ruim 15 jaar een stabiele en sterk groeiende klantenkring hebben. Wij ontwikkelen en produceren producten en diensten naar wens en behoefte. Dit verzorgen wij voor vele bedrijven in binnen- en buitenland.

Hoge kwaliteitseisen

De branches waar wij onze systemen aan leveren vragen om een bovengemiddelde kwaliteitsnorm. In deze professionele wereld is betrouwbaarheid onder de slechtste omstandigheden een must. Binnen de nautische en agrarische branche zijn vocht en temperatuur altijd een grote zorg; onze systemen voldoen aan deze strenge normen.

Een eigen onderscheidende werkwijze

De zeer lange levensduur van onze batterij gevoede producten en de zeer lage kosten van communicatie zijn uniek. De eenvoud van installatie van de systemen en het gebruik van een gratis online account voor u en uw klant zijn ongekend. Binnen enkele minuten heeft uw klant een werkend systeem wat bij andere partijen soms dagen of weken op zich laat wachten. Wij zorgen ervoor dat klanten geen moeilijke keuzes hoeven te maken over welk abonnement het beste past bij zijn wensen, gewoon één heldere oplossing voor iedereen.

Een duidelijk beleid én ondersteuning voor u

Wij maken net als in onze producten en diensten ook heldere keuzes in onze verkoop. Wij leveren onze GPS Track en Trace systemen uitsluitend via een uitgebreid distributie- en dealernetwerk. Dealers profiteren van onze ondersteuning en onze duidelijke oplossingen. Via uw persoonlijke accountmanager wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kunt u al uw vragen ten aanzien van onze diensten en systemen altijd stellen. Verkoop ondersteuning in uw winkel of showroom krijgt u door middel van folders, flyers en een verhelderende display waarop alle functionaliteit van onze GPS Track en Trace systemen aan uw klant duidelijk worden gemaakt.

Lage investering, hoog rendement!

Potenti√ęle klanten worden via onze website en via telefonische verkoop doorverwezen naar u als dealer. Om uw klant optimaal te kunnen adviseren bieden wij u als dealer een uitgebreide productpresentatie aan. Zo kan het product optimaal onder de aandacht van uw klanten worden gebracht. Dit promotiemateriaal zit in het dealerpakket dat u ontvangt.

Dealerpakket

Het dealerpakket bestaat uit de volgende onderdelen:
– Baliedisplay met draaipad
– Folderhouder met foldermateriaal
– Geolocker Secure GPS volgsysteem
– Geochaser GPS volgsysteem

Dealer of reseller worden?

Wilt u dealer of reseller worden van onze GPS Track en Trace systemen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 313 03 16.

Show Buttons
Hide Buttons