Over 12Trace

12Trace is een dochteronderneming van Liemo Electronics (opgericht in 1997)

Liemo Electronics bevindt zich in de maritieme wereld en ontwikkeld o.a producten die je op afstand webbased kan uitlezen. Het was daardoor een kleine stap om GPS hieraan toe te voegen, waaruit 12Trace is ontstaan. 12trace houdt zich met 2 dingen bezig. Het beveiligen van uw objecten en het ontzorgen door u het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doet 12Trace met bedrade en draadloze systemen waaraan een overzichtelijk gratis online account is gekoppeld.

12Trace bevindt zich aan de Oosterkade 5 in Groningen

oosterhaven ons pand2

12Trace ontwikkeld de hard- en software zelf waardoor maatwerk voor de klant altijd tot de mogelijkheden behoort.

Al onze systemen zijn VBV en ISO9001 gecertificeerd. En werken met een proactieve houding, waarbij we de klant zoveel mogelijk willen ontlasten. We beschikken over een eigen support afdeling waar u met al uw technische vragen bij terecht kan.

Het 12Trace Team:

 

 

 

 

 

Chris Lieben Arjan Mulder Rob van der Meulen
Management Marketing & Sales R&D Service en Support
Chris[at]12trace.nl Arjan[at]12trace.nl Meulen[at]12trace.nl
 

 

 

Rahman Younusi Jos Smilde Wresh
Productie medewerker Embedded software engineering Productie medewerker
info@12trace.nl Jos[at]12trace.nl info[at]12trace.nl
 

 

 

Ronald de Jonge Toekomstige collega?
Systeem Tester Vacature hard- software engineer
info[at]12Trace.nl info[at]12Trace.nl

 

Hoogwaardige kwaliteit vanwege onze roots in de maritieme wereld

Van origine ontwikkelt Liemo Electronics hoogwaardige electronica voor de maritieme sector. Deze electronica moest dan ook waterdicht zijn en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Hier ligt de basis voor de hoogwaardige kwaliteit die wij met al onze GPS Track en Trace systemen leveren.

Een energiek en creatief team dat maatwerk levert

Onze medewerkers zijn energiek, creatief en voelen een grote verantwoordelijkheid voor de systemen die ze leveren. Vanuit hun betrokkenheid ontwikkelen ze zelf ideeƫn voor mogelijke toekomstige toepassingen. Aangezien 12Trace alle hardware, embedded software en de applicaties in eigen huis bouwt is maatwerk altijd mogelijk!

DAME Awards als beloning voor innovatief denken

LieMo Electronics is al diverse keren genomineerd voor de DAME Award, een prestigieuze internationale maritieme innovatie prijs. Hiermee wordt bevestigd dat wij goed naar de markt luisteren en daar vroegtijdig op inspelen.

12Trace als Mobile Virtual Network Operator

Voor de communicatie zijn onze systemen gekoppeld aan de systemen van Vodafone. Omdat wij zelf een Mobile Virtual Network Operator zijn kunnen wij de afhandeling van de communicatie zelf beheren. Voor de klant betekent dit dat wij zelf SIM kaarten kunnen activeren en deactiveren en daarvoor niet afhankelijk zijn van een derde partij. Hiermee kunnen we efficiƫnter en effectiever service verlenen aan onze klanten!

 

Show Buttons
Hide Buttons