In de media

 

bouwbeuslogo

12Trace introduceert op de BouwBeurs compleet nieuwe autonome gps track-and-trace systemen. Deze beide producten zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen en bewaken van alle mogelijke mobiele objecten.

De BouwBeurs is d√© tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland. Hier toont de bouwtoelevering haar innovaties en oplossingen voor de bouwopgaven van morgen. Hier komen de voorschrijvers, adviseurs en verwerkers. Hier worden idee√ęn uitgewisseld, relaties versterkt en nieuwe contacten gelegd. In 2015 is de BouwBeurs onderdeel van de Week van de Bouw.

 

 

GRONINGEN¬†–¬†Een oliedomme dief uit Noordwijkerhout heeft zich bepaald niet van zijn snuggerste kant laten zien. De man besloot op de telegraafInternationale Bouwbeurs in Utrecht om twee track&trace-systemen mee te grissen, waarschijnlijk onbekend met de werking van de kastjes.

Bron: De Telegraaf

 

 

12Trace was ook aanwezig op de Bouw Compleet in Hardenberg. Op de website van lieten ze enkele exposanten aan het woord.

De organisatie van Bouw Compleet Hardenberg kijkt samen met mehardenberglogoer dan 300 exposanten terug op drie succesvolle beursdagen. We hebben ruim 18.000 bezoekers mogen verwelkomen. Uit de vele reacties mogen we concluderen dat er veel nieuwe contacten zijn gemaakt en zaken zijn gedaan. Graag zien wij u in 2015 weer terug! Zet alvast in uw agenda: Bouw Compleet Hardenberg 6, 7 en 8 oktober 2015

 

 

 

Bekijk hier het interview dat Chris Lieben, eigenaar van 12Trace, had met RTL7.

In¬†Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende logo-ondernNLondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe idee√ęn kunnen brengen.

 

Optimale veiligheid via de GPS Track en Trace systemen van 12Trace, een artikel op boten.nl

 

viaboten_2014_02

 

 

Show Buttons
Hide Buttons