GeoFence

U heeft met GeoFence de keuze uit twee verschillende hekwerken…

geofence2xZijn uw te volgen objecten meestal op dezelfde locatie? Kies voor FixedFence

Voor objecten die op een vaste locatie werken heeft u ook de mogelijkheid te kiezen voor onze FixedFence. Hiermee bepaalt u binnen welk gebied een object mag bewegen. Ook kunt u de beveiliging tijdelijk uitzetten voor een geplande relocatie.

Alarmmeldingen

Bij overschrijden van het virtuele hekwerk ontvangt u automatisch een alarmmelding. U kunt kiezen of u die via SMS en/of E-mail wilt ontvangen.

Zijn uw te volgen objecten regelmatig op verschillende locaties? Kies voor ActiveFence

Met ActiveFence heeft u een meereizend hekwerk. Bijzonder handig voor objecten die regelmatig op verschillende locaties gebruikt moeten worden. Als uw object zich verder dan de door u ingegeven afstand verplaatst van de laatste rustlocatie, dan wordt er alarm geslagen.

De instellingen :

Update interval Chris

‘Alarm periode’: Wanneer er een geo-fence overschrijding plaats vindt, zal de GeoLocker voor de duur die u hier instelt de gekozen ‘alarm interval’ weergeven zodat u in geval van diefstal indien gewenst heel gedetailleerd uw object kunt volgen.

‘Alarm interval’: Wanneer er een geo-fence overschrijding plaats vindt, zal deGeoLocker posities vastleggen om de hier in te stellen frequentie. De duur dat de GeoLocler dit ‘alarm interval’ zal vastleggen kunt u instellen bij ‘alarm periode’

Update interval’: u kunt de frequentie instellen van positiebepalingen die na de ‘alarm-periode’ doorgegeven worden tot het moment dat de GeoLocker zich weer binnen de gestelde geo-fence bevindt.

Show Buttons
Hide Buttons