Referenties

Brabant Water

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,4 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.  800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening.

Voor Brabant Water leverden wij de systemen die geplaatst zijn op de mobiele drinkwater wagens. Meer lezen over dit project

 

DURA VERMEER

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en ge√ęxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten.

12Trace levert volledig ingegoten GPS volgsystemen welke wij in samenwerking met Dura Vermeer hebben ontwikkeld. Deze GPS bewakingssystemen zijn uitstekend inzetbaar voor o.a. Trilplaten.

 

 

 

KTK Containers

KTK Containers is specialist in de afval- en transportsector. Wij produceren, kopen en verkopen containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, trailers en persinstallaties. Meer dan 20 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en overige eindgebruikers. KTK kan met u meedenken vanaf het ontwerp stadium van een milieustraat of een containeropslagruimte. De grote kracht van ons bedrijf schuilt in het kunnen leveren van een volledig pakket aan producten, waardoor u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom de aankoop van containers en persinstallaties.

Innovatie, ontwikkeling en het meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkwijze en de diverse productiemogelijkheden maken KTK tot een vooruitstrevend werkende organisatie, waar het in opdracht geven van speciale producten in goede handen is.

12Trace heeft samen met KTK een systeem ontwikkeld waardoor op afstand de perscontainer uitgelezen kan worden. Dit is bijzonder effici√ęnt omdat wanneer de chauffeur te laat is bij de container, het afval er al naast staat. Te vroeg laat zich wel raden…

SAVER

Saver N.V. is een regionaal afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf. Saver verzorgt het inzamelen, bewerken en verwerken van afval en het reinigen van de openbare ruimte en bedrijfsterreinen en streeft daarmee naar een circulaire leefomgeving. Saver heeft als doel haar activiteiten uit te breiden en/of nieuwe gemeentes als klant te verkrijgen. Om de gewenste groei mogelijk te maken is het nodig om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren met het oog op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

Duurzaam denken en handelen

Saver is een bedrijf dat inzet op kwaliteit, veiligheid, milieu en een duurzame bedrijfsvoering. De organisatie is sinds 2006 ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. In 2013 heeft Saver de NEN-ISO 26000:2010 richtlijn voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Organisaties (MVO) ingevoerd.

12Trace heeft in samenwerking met Saver de containers voorzien van de GeoLocker Smart, met als doel het logistieke proces te verbeteren.

Van Ganzewinkel

Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt afval tot grondstoffen en energie.

Voor Van Ganzewinkel zijn er een aantal vrachtwagens uitgerust met een Track en Trace¬†systeem van 12Trace om de gereden routes te vergelijken met de geplande routes. Zodoende kunnen de vrachtwagens effici√ęnter ingezet worden. Naast een logistieke functie zijn de vrachtwagens ook meteen beveiligd door middel van Track en Trace.

BASF Nederland

Met zo¬īn 112.000 medewerkers en met meer dan 376 productievestigingen wereldwijd bedienen wij onze klanten en partners in bijna alle landen in de wereld.

De producten die wij maken zijn grondstoffen of halffabricaten die op hun beurt weer gebruikt worden in de producten van onze klanten. Zo maken we bijvoorbeeld grondstoffen voor in verven, drukinkten en autoreparatie-lakken. Ook maken we katalysatoren en hulpstoffen voor beton.

12Trace doet al zaken met BASF sinds 2014, de systemen worden ingezet voor oa mobile haspels, spuitkarren en pompen.

Inzet lokfiets succesvol

De politie verrichte tot oktober 2015 843 aanhoudingen na diefstal van een lokfiets. De lokfiets werd in die periode ruim 1000 keer ingezet.

Lokfietsen voorzien van een Track en Trace systeem moet de toenemende diefstal van voornamelijk elektrische fietsen tegengaan. In 2018 zijn er 25000 e-bikes gestolen.

Via: NOS РE-bikes massaal gestolen, politie zet lokfietsen in

Viertal steelt lokfiets in Groningen:

Vier fietsendieven zijn in de nacht van maandag op dinsdag tegen de lamp gelopen na het stelen van een lokfiets van de politie.

De lokfiets stond in de stad Groningen. Dankzij het volgsysteem kwamen de agenten op de A28 terecht. Daar reed ter hoogte van De Punt een camper met achterop twee fietsen, waaronder de lokfiets. lees meer

ECOFYS

Onlangs sprak ik met technische dienst van 12Trace over de mogelijke redenen van het niet meer online komen van onze module.Inmiddels is de reden daarvan bekend. De ingegoten GeoLocker Secure (special) lag inclusief boei op 20 m diepte. Slecht bereik aldaar.Zowel de Pelicase omdoos als het originele omhulsel waren duidelijk niet voor die druk gemaakt. Door zeewater is de batterij ontladen. De ingegoten electronica heeft zeewater toegelaten. Gietsel was helemaal opgezet. Ws. daardoor een barst in het omhulsel gemaakt.

Module is duidelijk afgeschreven.. Maar.. thuis de boel laten opdrogen en na een tijdje de oude 1e accu weer aangesloten (lag nog in de milieudoos ) en jawel, hij maakte weer contact!

Goed spul!

Jungheinrich

Met meer dan 12.500 medewerkers wereldwijd is het Jungheinrich concern √©√©n van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen ter wereld. Al sinds 1953 bied Jungheinrich alle denkbare producten en diensten ‘rondom de heftruck’.

 

Met behulp van 12Trace is de heftruck nu makkelijk op te sporen voor onderhoud en verhuur. Met behulp van het onderhoudsinterval alarm kan op afstand eenvoudig de heftrucks worden ingeplant.

 

 

KRAMP

Kramp voegt al ruim 60 jaar waarde toe aan techniek

Het werk van klanten eenvoudiger en effici√ęnter maken. Vanuit die bedrijfsfilosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld (NL) uit tot √©√©n van de grootste technische groothandels van Europa.
Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is kramp strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Iedereen moet doen waar hij goed in is. Zo zorgt Kramp er in de eerste plaats voor dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van onderdelen.

12Trace is vanaf 2012 succesvol leverancier van de Track & Trace systemen binnen de KRAMP groep.

Gemeente Groningen

Voor de inzameling van bedrijfsafval zijn vele mogelijkheden. De soort container is afhankelijk van van de aard en hoeveelheid van het afval én de ruimte die u tot uw beschikking hebt.

12Trace is de samenwerking aangegaan met de Gemeente Groningen voor het traceren van haar containers. Het grote voordeel van de GeoLocker in deze toepassing is dat de logistieke problemen nu tot een verleden behoren. De Gemeente Groningen heeft nu ten alle tijde inzage in de containers ook al is er een tussentijdse verplaatsing. De Batterij in deze toepassing gaat zeker 7 jaar mee.

Reisswolf

Bij Reisswolf draait alles om zekerheid. Zekerheid dat uw gegevens – op papier of digitaal ‚Äď altijd vertrouwelijk blijven. Zekerheid dat alles wat u wilt vernietigen achter gesloten deuren vernietigd wordt. Zekerheid dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

12Trace heeft samen met Reisswolf een container volmeld-systeem ontwikkeld wat veel geld voor de gebruiker bespaart. Het unieke van dit concept is dat de gebruiker in een gebouw op elke verdieping dan ook, altijd een overzicht heeft welke container vol of leeg is.

Hertz

In de verhuurmarkt komt het soms voor dat huurauto’s niet op tijd terugkomen. Gezien de korte looptijd van deze auto‚Äôs is het inbouwen van een voertuigvolgsysteem kostbaar en zeer tijdrovend. Wij als Hertz hebben dit probleem aangepakt door alle mogelijke systemen uitgebreid te testen. Hierbij hebben wij gekeken naar alle kosten en de betrouwbaarheid ervan.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de GeoLocker Smart van 12Trace aan onze wensen voldoet en dat de kosten beheersbaar zijn. Vanaf nu kunnen wij van Hertz met een gerust hart onze auto’s verhuren met de zekerheid van een permanente bewaking. Dat geeft vertrouwen!

Salto van der Maal, Security Manager Hertz Benelux

Show Buttons
Hide Buttons