Brabant Water | Track en Trace

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,4 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.  800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening.

Voor Brabant Water leverden wij de systemen die geplaatst zijn op de mobiele drinkwater wagens. Alles locaties van de waterwagens worden weergegeven op de website van Brabant water. Hierdoor kunnen alle klanten ten alle tijden zien waar in geval van nood of werkzaamheden oid de waterwagens zich bevinden.  Wilt u ook uw actuele locaties weergeven via uw eigen website? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Foto’s foto 1

foto 2

Brabant Water biedt naast drinkwater ook water op maat en gespecialiseerde diensten en advies aan
Deze maatwerkproducten en diensten hebben we ondergebracht  in drie zelfstandige dochterondernemingen: HydroScope, Hydreco en HydroBusiness.

 

Brabant Water heeft gekozen voor onderstaand systeem:

Producten die geschikt zijn voor Brabant Water | Track en Trace

Specs

  • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
  • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
  • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

  • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
  • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
  • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
  • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
  • U zit niet vast aan een abonnement
  • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller¬† te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren¬† zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden ge√ęxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om¬† alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons