Uw motor of scooter beveiligen

Diefstal van motoren en scooters, het komt vaak voor. Een motor of scooter is zelfs met goede, goedgekeurde sloten eenvoudig te stelen en eenmaal gestolen is de kans klein om de motor of scooter terug te vinden.
In 2014 werd slechts 19% van de gestolen motoren en scooters terug gevonden*. Om de kans op het terugvinden van uw geliefde tweewieler bij diefstal aanzienlijk te vergroten zijn er de Track en Trace systemen van 12Trace.

Onze draadloze GPS Track en Trace systemen zijn eenvoudig te plaatsen en niet te detecteren door scanners. Wilt u altijd kunnen weten waar uw motor of scooter zich bevindt? Kies dan voor een van onze GPS volgsystemen.

*Cijfers van het SAVC

Motor met tekst draadloos

Een Draadloos GPS Track en Trace systeem van 12Trace om uw scooter of motor te beveiligen

 • Grote kans uw motor of scooter terug te vinden bij diefstal
 • Inclusief Geofence alarm
 • Draadloos, klein apparaat, gemakkelijk te plaatsen en weg te werken.
 • Installatie overbodig, plug and play
 • Bij aanschaf van een andere motor gemakkelijk over te zetten.
 • Samenwerking met de meldkamer BRINKS  (optioneel)
 • Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij voor de premiekorting

Eenvoudig te plaatsen

De draadloze GPS Track en Trace systemen zijn eenvoudig te plaatsen, installatie is overbodig! Bij verkoop of inruil van uw huidige motor of scooter kunt u het Track en Trace systeem gemakkelijk overzetten naar uw nieuwe motor of scooter.

Altijd weten waar uw scooter of motor is met GeoFence

GeoFence is een door u instelbaar, virtueel hekwerk dat om uw motor of scooter heen staat. Zodra de motor of scooter buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of email een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw motor of scooter zich bevindt.

GeoFence kent twee mogelijkheden. Een ActiveFence en een FixedFence. Ideaal voor motoren en scooters is het ActiveFence. Met ActiveFence heeft u de beschikking over een meereizend hekwerk. U rijdt met uw motorfiets of scooter een mooie route en besluit ergens te pauzeren. Na een bepaalde vooraf ingestelde tijd van stilstand wordt het virtuele hekwerk om uw motorfiets of scooter geplaatst. Komt het voertuig buiten de ingestelde zone, dan krijgt u een melding.

Geen halve oplossingen

Met een slot of een alarmsysteem is uw motor of scooter tot op zekere hoogte beveiligd tegen diefstal.  Maar, als uw motor of scooter wordt gestolen heeft u niets meer aan het goedgekeurde slot of het uitgeschakelde alarmsysteem. Terugvinden is dan het enige dat telt. De Track en Trace systemen van 12Trace maken dit mogelijk.

Bedraad Track en Trace systeem

Heeft u liever een bedraad Track en Trace systeem, ook hier heeft 12Trace een oplossing voor. De GeoChaser Guard.
De GeoChaser Guard heeft alle voordelen van de draadloze GeoLocker maar wordt op de accu van uw motor of scooter aangesloten.

 

Producten die geschikt zijn voor Uw motor of scooter beveiligen

Specs

 • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

 • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
 • U zit niet vast aan een abonnement
 • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller¬† te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren¬† zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden ge√ęxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om¬† alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons