Uw machines beveiligen

Wilt u uw machines goed beveiligen? Wilt u zeker weten dat het materieel dat u aan het einde van de dag heeft achtergelaten er de volgende dag nog is? Kies dan voor onze GPS Track en Trace systemen. Op de bouwplaats maar ook langs de weg wordt materieel vaak onbeheerd achtergelaten. Aan de beveiliging van machines wordt niet altijd goed aandacht geschonken. Diefstal van machines als minigravers en grijparmen komt echter veel voor. Met onze GPS volgsystemen is de beveiliging van uw machines goed geregeld.

beveiliguwmechanisatie

Een GPS Track en Trace systeem van 12Trace om uw machines te beveiligen

  • U ziet altijd waar uw machines zich bevinden in uw online account
  • U krijgt een melding als een machine een door u bepaalde zone verlaat (GeoFence)
  • Een werktijdenfilter: u kunt instellen wanneer de machine de bouwplaats mag verlaten en wanneer niet
  • Draadloos en klein apparaat dus eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie.
  • Een overzicht van de draaiuren van uw machines
  • Ideaal voor tuin- en parkmachines
  • Voorkom diefstal van brandstof
  • Ideaal om de temperatuur te monitoren
  • Ook volledig ingegoten verkrijgbaar,  speciaal ontwikkeld voor zware machines waaronder trilplaten.

12TRACE – A merk van KRAMP

Kramp is als totaalleverancier van onderdelen, technische services en KRAMP12Trace2business solutions de strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. Kramp. It’s that easy. Bekijk hier de producten van 12Trace bij Kramp en bestel eenvoudig en vertrouwd uw producten bij KRAMP.

De oplossing om diefstal te voorkomen is eenvoudig met onze GPS volgsystemen

Onze draadloze GPS Track en Trace systemen zijn perfect voor de beveiliging van uw dure machines. Eigen stroomvoorziening van uw machines is niet nodig en de installatie is dan ook zeer eenvoudig. In uw online account ziet u altijd de actuele locaties van uw machines. Bij een eventuele diefstal van een machine ontvangt u direct een alarm. U ziet vervolgens meteen waar de machine zich op dat moment bevindt

Voor welk materieel is het geschikt?

– Tuin- en parkmachines
– Kranen
– Shovels
– Trekkers
– Minigravers
– Grijparmen
– Bulldozers
– Heftrucks
– Aggegraten

Eenvoudig te plaatsen, geen ingewikkelde installatie

De Geolocker Compact is erg eenvoudig te plaatsen, de installatie is niet ingewikkeld. Het GPS systeem kan dus ook simpel van de ene machine naar de andere worden verplaatst.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw machines zich mogen bevinden. Zodra uw machine zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw machines zich bevinden.

Werktijdenfilter: u geeft aan wanneer uw machines wel en wanneer niet in beweging mogen komen

Als u uw graafmachines op de bouwplaats wilt bewaken loopt u tegen het volgende aan. Overdag worden ze gebruikt, maar ’s avonds en ’s nachts horen ze stil te staan. Normaal gesproken krijgt u een melding als de machines in beweging komen.

Met het werktijdenfilter stelt u zelf in op welke tijden de machines wel mogen bewegen en wanneer niet. U krijgt dan ook alleen een waarschuwing als uw machines bewegen binnen de tijden waarvan u hebt aangegeven dat dat niet mag.

Bijhouden hoeveel draaiuren uw machines maken

Met onze GPS Track en Trace systemen houdt u eenvoudig bij hoeveel draaiuren uw machines maken. Dat is  handig als u bijvoorbeeld graafmachines verhuurt en u wilt weten wat de operationele werktijd is geweest.(standaard op de GeoChaser Eco en de GeoLocker Smart)

Producten die geschikt zijn voor Uw machines beveiligen

Specs

 • 12/24 V bedraad systeem
 • Geofence, Diefstal alarm
 • Altijd de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)

Over de GeoChaser Guard

Wilt u uw voertuig of vaartuig beveiligen? De GeoChaser Guard is hier de beste oplossing voor dankzij de Geofence functie. U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt u per sms of per mail een alarmmelding. Dit GPS Track en Trace systeem heeft ook een diefstal alarm: het systeem geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld.

Bekijk alle specificaties van de Geochaser Guard

Download hier de handleiding van de GeoChaser Guard

Daarom kiest u voor een GeoChaser Guard

 • Ideaal om uw mobiele eigendommen te bewaken: u krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Diefstal alarm: geeft u een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld
 • Geschikt voor rittenregistratie
 • Op elk gewenst moment kunt u de actuele locatie opvragen (GPS on Demand)
 • U kunt uw voer- of vaartuig live volgen
 • Geen software installatie nodig (webbased)
 • Met de 12Trace-app voor iOS en Android heb je alles overal en altijd onder controle

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor het beveiligen van:

– Auto’s
– Boten
– Aggregaten
– Caravans
– Landbouwvoertuigen
– Bouwvoertuigen
– Motorfietsen
– Oldtimers
– Scooters

GPS volgsysteem uitgerust met een diefstal alarm

U krijgt een waarschuwing als uw voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Wordt uw voertuig weggesleept of op een trailer verplaatst, dan weet u het direct. Het is ook mogelijk een akoestisch alarm te geven zodra uw voertuig op deze manier wordt verplaatst. Dit doet u door de Alarm Output aan te sluiten op de claxon.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden: Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Ook zeer geschikt voor Rittenregistratie

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Met behulp van de ignition (contactslot) schakelt u de Geomotion in die detecteert of uw eigendom start en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratie systeem.

rittenregistratie

De GeoChaser Guard is met name geschikt voor:

– Live volgen van uw eigendommen
Monitoren van functies
– Rittenregistratie
Wagenparkbeheer

Bekijk product

Specs

 • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

 • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
 • U zit niet vast aan een abonnement
 • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller  te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren  zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden geëxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om  alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product

Specs

 • Beveiligen van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • Zware en waterdichte behuizing
 • Zeer geschikt voor gebruik in de landbouw en in de bouw

Over de GeoLocker Secure

De GeoLocker Secure is met name geschikt voor de landbouw en de bouw. In deze branches moet het GPS Track en Trace systeem onder verschillende weersomstandigheden en bij uiteenlopende temperaturen blijven werken. De zware slagvaste en waterdichte behuizing maken dit mogelijk. Ook zijn deze GPS volgsystemen zo ontwikkeld dat ze op diverse terrein en in zware machines gebruikt kunnen worden. Een sterke GPS ontvanger zorgt voor een uitstekend bereik onder alle omstandigheden!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Secure

Download hier de handleiding van de GeoLocker Secure

Daarom kiest u voor een GeoLocker Secure

 • Ideaal voor het beveiligen van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Heavy duty behuizing
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie.
 • U zit niet vast aan een abonnement

Heavyduty

De Geolocker Secure is met name geschikt voor het:

beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen (werktuigen en mechanisatie)

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

Eenvoudig te plaatsen en over te zetten in een ander object

De GeoLocker Secure is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw eigendommen zich mogen bevinden. Zodra uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw eigendommen zich bevinden.

De GeoLocker Secure is met name geschikt voor de toepassing:

– Live volgen van uw eigendom

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons