Containers volgen en beveiligen

Diefstal van uw containers en met name de lading wilt u koste wat kost voorkomen. Ze hebben een hoge waarde een daarom heeft de beveiliging hiervan de hoogste prioriteit. Dé ideale beveiliging is een GPS Track en Trace systeem. Van alle diefstal in Nederland en Europa zijn de kosten bij het verlies van containers en ladingen het allerhoogst. Een GPS volgsysteem is dan ook een must om ze goed te beveiligen!

Vinden Bewaken

 • De GeoLocker Smart is d√© oplossing voor het volgen en beveiligen van uw containers, omdat deze een eigen stroomvoorziening heeft met een standby-tijd van 10 jaar.
 • Robuuste behuizing met beschermingsklasse IP 68
 • U krijgt een melding als uw container of lading zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Uitgebreide rapportages
 • Interne tilt- beweging- en temperatuur sensor
 • Interne batterij monitor

Draadloos, geen eigen stroomvoorziening nodig en zeer eenvoudig te plaatsen

Onze draadloze GPS volgsystemen zijn ideaal voor het beveiligen van containers en ladingen. Een eigen stroomvoorziening is niet nodig met deze GPS systemen. U plaatst ze eenvoudig in ieder object. Ze zijn bovendien gemakkelijk van het ene op het andere object over te zetten, indien gewenst.

Aangepaste behuizing die tegen een stootje kan

Met het ontwerp van de behuizing voor de  container GPS tracker is rekening gehouden dat hij bestendig is tegen de meest extreme situaties.

Separaat is er ook en 3 mm plaatstalen beugel beschikbaar, zie hieronder;

GPS Track en Trace systemen veel gebruikt in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS volgsystemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere zeecontainers, flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

webbasedsmall

Zeecontainers een van de meest gevolgde objecten

Het is niet voor niets dat zeecontainers een van de meest beveiligde objecten zijn, de waarde is enorm.  Niet alleen op het haventerrein moeten de zeecontainers goed gevolgd worden, ook onderweg naar de klant. Dat kan eenvoudig met GPS Track&Trace systemen van 12Trace.

Lange levensduur en waterdichte systemen

De GPS volgsystemen hebben een ongekend lange batterijlevensduur, zijn geheel draadloos en hebben een bijzonder sterke interne voeding. Hiermee kunt u uw containers minstens 4 jaar volgen en maar liefst 10 jaar stand-by. Deze waterdichte en robuuste systemen zijn zeer eenvoudig te plaatsen.

Producten die geschikt zijn voor Containers volgen en beveiligen

Specs

 • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

 • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
 • U zit niet vast aan een abonnement
 • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller¬† te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren¬† zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden ge√ęxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om¬† alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons