Uw boot beveiligen

Uw boot is voor u een belangrijk bezit. U wilt het liefst altijd weten waar uw boot is, daarom is permanente beveiliging tegen diefstal voor u belangrijk! En niet alleen diefstal van uw boot is een risico, ook buitenboordmotoren worden veel gestolen. Onze GPS Track en Trace systemen bieden dé oplossing. U weet altijd waar uw boot is en u wordt direct gewaarschuwd zodra deze de haven verlaat.

beveiliguwboot

Een GPS Track en Trace systeem van 12Trace om uw boot te beveiligen

 • Stroomvoorziening niet nodig
 • U weet altijd waar uw boot zich bevindt
 • Diefstal alarm: u  krijgt een waarschuwing als uw boot wordt verplaatst
 • Waterdichte GPS volgsystemen die lang meegaan
 • De accuspanning op afstand in de gaten houden, nooit voor verrassingen komen te staan

Stroomvoorziening niet nodig voor het beveiligen van uw boot

Heeft uw boot geen of een beperkte eigen stroom voorziening, dan is ons draadloze GPS Track en Trace systeem ideaal. Dit systeem gaat bij normaal gebruik 4 jaar mee.

Een waterdicht GPS volgsysteem

Bij gebruik in een boot is een waterdicht GPS volgsysteem een absolute eis. Onze GPS Track en Trace systemen hebben een waterdichte behuizing en een batterij.

Eenvoudige plaatsing

Het apparaat is draadloos en klein en kan in de boot, maar ook in een buitenboordmotor worden geplaatst.

Geschikt voor:

– Sloep, boot of schip, zeilboten, buitenboordmotoren
– Ideaal voor verhuurbedrijven van boten

Extra handig: het monitoren van de accuspanning

Voor boten die wel een 12 volts stroomvoorziening hebben is deze nieuwe functie ideaal. Uw GeoChaser systeem houdt de accuspanning  op afstand in de gaten. U krijgt een melding aIs uw accu stuk is of de spanning laag is. Het zal dus nooit voorkomen dat u op een zondagmiddag voor niets naar uw boot rijdt. Vaarplezier verzekerd!

monitorenvanfuncties

Producten die geschikt zijn voor Uw boot beveiligen

Specs

 • Beveiligen van mobiele eigendommen zonder eigen stroomvoorziening
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt
 • Draadloos zonder installatie en eenvoudig over te zetten naar een ander object.

Over de GeoLocker Smart

Met de GeoLocker Smart kunt u een virtueel hekwerk om uw object trekken, een zogenaamde Geofence. U stelt zelf in binnen welke afstand uw eigendom zich mag bevinden. Wanneer uw eigendom zich hier buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail direct een melding. Een ideaal GPS Track en Trace systeem om uw eigendommen goed te beveiligen!

Bekijk alle specificaties van de GeoLocker Smart

Download hier de handleiding van de GeoLocker Smart

Daarom kiest u voor een GeoLocker Smart

 • Ideaal voor het bewaken van mobiele objecten zonder eigen stroomvoorziening
 • De batterij gaat zeker 4000 posities (locatie updates) mee, met andere woorden bij 2 posities per dag gaat de batterij zeker 4 jaar mee
 • U krijgt een melding als uw eigendom zich buiten een door u bepaalde zone bevindt (GeoFence)
 • Draadloos, eenvoudig te plaatsen. Geen ingewikkelde installatie
 • U zit niet vast aan een abonnement
 • Draadloos machine-uren uitlezen

De Geolocker Smart is met name geschikt voor het:

beveiligen van boten
beveiligen van (huur)auto’s
beveiligen van bouwmaterieel
beveiligen van landbouwvoertuigen
beveiligen van motors en scooters
Containers

Veel gebruikt GPS volgsysteem in de sector transport en logistiek

Bedrijven die werkzaam zijn in de sector transport en logistiek maken veel gebruik van deze oplossingen. Onze GPS Track en Trace systemen zijn ideaal voor het beveiligen van onder andere flight cases, afvalcontainers, mobiele kantoren en mobiele huizen.

Ideale oplossing voor verhuurbedrijven

De GeoLocker Smart is ideaal voor bedrijven die objecten verhuren. Doordat het GPS volgsysteem draadloos is, is het eenvoudig om in een object te plaatsen en en kan het net zo gemakkelijk van het ene object in het andere overgezet worden.

Volledige urenadministratie

Wanneer de teller beweegt (en dus ook de machine waarop deze is gemonteerd), begint direct de ingebouwde urenteller¬† te lopen. De ingebouwde bewegingssensoren¬† zullen de urenteller activeren zodra deze in beweging komt. Zodra het bewegen stopt zal de counter 2 minuten doortellen. Intensiteit van bewegen heeft geen invloed op het tellen. De teller kan niet teruggedraaid worden. De machine uren zijn op afstand uitleesbaar in uw account. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht per week, maand, afgelopen jaar of een geselecteerde periode. Een compleet uren registratiesysteem die eenvoudig kan worden ge√ęxporteerd naar Excel. In uw account zijn er diverse mogelijkheden om¬† alarm-meldingen aan een zelf gekozen e-mail adres te versturen.

Zelf instellen waar uw objecten zich mogen bevinden doet u met Geofence

U kunt zelf instellen in uw online account binnen welke zone uw objecten zich mogen bevinden. Zodra uw object zich buiten een door u bepaalde zone bevindt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding. U kunt dan in uw online account zien waar uw objecten zich bevinden.

Rittenregistratie doet u met GeoMotion

Is uw eigendom in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw eigendom in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer uw eigendom stopt. U ziet iedere verplaatsing en heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

Een draadloos GPS volgsysteem, niet afhankelijk van stroomvoorziening

De GeoLocker maakt gebruik van een extreem hoge capaciteit lithium batterij. Deze garandeert een stand-by tijd van 10 jaar. De batterij van de GeoLocker gaat moeiteloos 4 jaar mee, wanneer de GeoLocker 2x per dag onder normale condities de locatie zendt.

De GeoLocker Smart is nu ook verkrijgbaar via bol.com en kramp

Bekijk product
Show Buttons
Hide Buttons