Wat zijn uw jaarlijkse kosten?

De voordeelbundel van 12Trace: u zit niet vast aan een abonnement, u betaalt alleen wat u verbruikt en u heeft één standaard laag tarief in alle EU landen

Track en Trace systemen zijn uitgerust met een simkaart om te kunnen communiceren. Zodra het GPS volgsysteem zijn locatie doorgeeft, gebruikt deze 1 (positie)credit. Je kunt ervoor kiezen om elke 30 seconden tot 1 keer per dag een locatie-update te ontvangen. Voor deze communicatie heeft 12Trace 2 goedkope opties. Aan de hand van uw gebruik kunt u ten alle tijden kiezen voor een van de voordeelbundels of een voordelig abonnement.

 

Voordeelbundels

U zit niet vast aan een abonnement, de voordeelbundels werken volgens het prepaid principe zoals u wellicht van mobiele telefonie kent. U betaalt alleen de credits die u verbruikt. Al onze GPS Track en Trace systemen werken met deze voordeelbundels. Met de voordeelbundels van 12Trace heeft u een standaard laag tarief in alle EU landen en vele andere. Een volledig overzicht van de landen vindt u in deze PDF. Dekking heeft u met de GPS volgsystemen van 12Trace uiteraard over de hele wereld. (zie tarieven overzicht onderaan pagina)

Rekenvoorbeeld

Voorbeeld : U wilt 4 keer per dag een positie van uw object krijgen dan kost dit 4 credits per dag. Het data verbruik van de ‘small bundel’ bedraagt €0.01/credit. Volgens dit voorbeeld zijn de kosten: 4 posities x €0.01 dit is €0,04 per dag!

De small voordeelbundel koopt u al voor €24,75 excl. BTW. Hoe meer credits u aanschaft hoe minder u per credit betaald. Bij de LARGE bundel loopt u voordeel op tot 27%, en bij de X LARGE bundel tot maar liefst 47% .

Wilt u de kilometerregistratie van uw bedrijfsauto’s bijhouden, dan is de X Large bundel de beste optie.

 

.

 

12TRACE BEDRIJFSBUNDEL (vanaf 4 systemen)

BedrijfsBundelWeb

Het is ook mogelijk om een bedrijfsbundel af te nemen. Hiermee kunnen de GPS Track en Trace systemen worden opgewaardeerd vanuit één centrale ‘pot’ met credits. En u blijft genieten van het voordeel dat u alleen betaald wat u verbruikt.

Het grote voordeel is dat wanneer u meerdere GPS Track en Trace systemen in één account heeft, u niet alleen de GPS systemen centraal kunt beheren maar ook de credits centraal kunt opwaarderen in plaats van apart per GPS systeem. Dit scheelt heel veel administratieve en tijdrovende handelingen.

De voordelen op een rij:

  • Let op ! de bedrijfsbundel geldt alleen vanaf minimaal 4 systemen.
  • Centrale automatische meldingen ‘beltegoed laag’
  • Geen abonnementskosten (u betaalt alleen wat u verbruikt)
  • Altijd genoeg credits, in 1 account
  • Meerdere systemen tegelijk opwaarderen
  • Slechts 1 keer per jaar opwaarderen
  • Fiscaal aftrekbaar

U kunt in uw eigen account eenvoudig de bundel activeren. U geeft zelf aan hoeveel credits u wilt. De bundels worden aanzienlijk voordeliger naarmate u meer credits in één keer aanschaft. Nog geen account maar wel benieuwd naar de kosten en mogelijkheden ?

Met deze handige rekentool is eenvoudig de bundelprijs te berekenen:

Aantal systemen in de bundel

Aantal credits per systeem

U betaald voor een bedrijfsbundel met systemen: €

 

Tarieven overzicht EU+ en de rest van de wereld

Voor communicatie kosten (locatie update) voor de landen buiten de EU gelden de volgende tarieven. In de PDF kunt u het desbetreffende land opzoeken, daarna de bijbehorende zone noteren. Vervolgens kost één locatie update het aantal credits vermeld in de onderstaande tabel:

Kosten 12Trace credits per zone

zonetabel afbeelding nieuw

Rekenvoorbeeld : Suriname ligt in zone 4, één communicatie (positie op de kaart) kost volgens de tabel 7 credits.

Noot : Het gemankeerde gebied op de kaart hieronder valt in zone 1 communicatie (positie op kaart) = 1 credit

Network zoning 2018, EU en de rest van de wereld 


Show Buttons
Hide Buttons