Partners

ParkD

 

Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Parkd, automatische ritregistratie en parkeren vormen een sterke twee-eenheid. 12Trace kan nu met Parkd als partner, naast al bestaande koppelingen zoals Carwise en een meldkamer koppeling, een nog breder pakket aan oplossingen aanbieden.

Door Parkd te koppelen aan jouw 12Trace systeem hoef jij je geen zorgen meer te maken over betaald parkeren. Parkd start, stopt en betaalt automatisch voor alle parkeersessies binnen jouw wagenpark, verrekend per minuut. Daarbovenop bespaart Parkd je tot wel 90% op parkeeradministratie! Klinkt goed, toch?

Met een paar klikken is jouw wagenpark gekoppeld, en klaar om in meer dan 130 steden in Nederland automatisch te parkeren. Binnen enkele minuten kun jij dus een van de voorlopers zijn binnen het zakelijk parkeren!

 

KTK Containers

KTK Containers is specialist in de afval- en transportsector.

Wij produceren, kopen en verkopen containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, trailers en persinstallaties. Meer dan 20 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en overige eindgebruikers. KTK kan met u meedenken vanaf het ontwerpstadium van een milieustraat of een containeropslagruimte. De grote kracht van ons bedrijf schuilt in het kunnen leveren van een volledig pakket aan producten, waardoor u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom de aankoop van containers en persinstallaties.

Innovatie, ontwikkeling en het meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkwijze en de diverse productiemogelijkheden maken KTK tot een vooruitstrevend werkende organisatie, waar het in opdracht geven van speciale producten in goede handen is.

ECOFYS

Onlangs sprak ik met technische dienst van 12Trace over de mogelijke redenen van het niet meer online komen van onze module.Inmiddels is de reden daarvan bekend. De ingegoten GeoLocker Secure (special) lag inclusief boei op 20 m diepte. Slecht bereik aldaar.Zowel de Pelicase omdoos als het originele omhulsel waren duidelijk niet voor die druk gemaakt. Door zeewater is de batterij ontladen. De ingegoten electronica heeft zeewater toegelaten. Gietsel was helemaal opgezet. Ws. daardoor een barst in het omhulsel gemaakt.

Module is duidelijk afgeschreven.. Maar.. thuis de boel laten opdrogen en na een tijdje de oude 1e accu weer aangesloten (lag nog in de milieudoos ) en jawel, hij maakte weer contact!

Goed spul!

Jungheinrich

Jungheinrich

Met meer dan 12.500 medewerkers wereldwijd is het Jungheinrich concern √©√©n van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen ter wereld. Al sinds 1953 bieden wij alle denkbare producten en diensten ‘rondom de heftruck’.

Wij zijn de makers van de interne logistiek. Met visie, vakmanschap en ondernemerschap realiseren we uw optimale goederenstromen. Vanuit Alphen aan den Rijn bedienen wij de Nederlandse markt.

Neem uw intralogistieke processen met ons onder de loep. Samen streven we naar het ultieme doel: de werkprocessen in uw magazijn sneller, veiliger en betrouwbaarder maken.

Kramp

Kramp voegt al ruim 60 jaar waarde toe aan techniek

Het werk van klanten eenvoudiger en effici√ęnter maken. Vanuit die bedrijfsfilosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld (NL) uit tot √©√©n van de grootste technische groothandels van Europa.
Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Kramp. It’s that easy.

Iedereen moet doen waar hij goed in is. Zo zorgt Kramp er in de eerste plaats voor dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van onderdelen.

12Trace in Ondernemend Nederland – RTL7.

Bekijk hier het interview dat Chris Lieben, eigenaar van 12Trace, had met RTL7.

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid.

 

Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe idee√ęn kunnen brengen.

.

Inzet lokfiets succesvol

De politie verrichte tot oktober 2015 843 aanhoudingen na diefstal van een lokfiets. De lokfiets werd in die periode ruim 1000 keer ingezet. In 2014 verrichtte de politie een kleine 500 aanhoudingen.

Lokfietsen voorzien van een Track en Trace systeem moet de toenemende diefstal van voornamelijk elektrische fietsen tegengaan. In 2015 zijn er 25000 e-bikes gestolen.

Via: NOS РE-bikes massaal gestolen, politie zet lokfietsen in

Viertal steelt lokfiets in Groningen:

Vier fietsendieven zijn in de nacht van maandag op dinsdag tegen de lamp gelopen na het stelen van een lokfiets van de politie.

De lokfiets stond in de stad Groningen. Dankzij het volgsysteem kwamen de agenten op de A28 terecht. Daar reed ter hoogte van De Punt een camper met achterop twee fietsen, waaronder de lokfiets. lees meer

De Noordkaap Challenge, voor 3FM Serious Request

De start staat op 8 december 2015 en finish op 20 december bij het Glazen Huis in Leeuwarden. Alle teams zijn live te volgen via de website. Dit is mede mogelijk gemaakt door 12trace. Hier kan je niet alleen de teams volgen maar ook de challanges aanbieden.

De Noordkaap Challenge groeit ieder jaar met steeds meer diehards. Dit jaar start alweer de vierde editie en ieder jaar halen we meer donaties op voor de stille ramp. Naast de lage temperaturen en het halen van de Noordkaap onder extreme omstandigheden gaat het om fun én je inzetten voor het goede doel. Zo kun je de teams opdrachten geven die ze onderweg uitvoeren om zo geld in te zamelen voor de stille ramp van 3FM Serious Request.

Meer over 12Trace en de Noordkaap Challange

 

Brabant water

 

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,4 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.  800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening.

Voor Brabant Water leverden wij de systemen die geplaatst zijn op de mobiele drinkwater wagens. Meer lezen over dit project

 

Show Buttons
Hide Buttons