Partners

ParkD

 

Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Parkd, automatische ritregistratie en parkeren vormen een sterke twee-eenheid. 12Trace kan nu met Parkd als partner, naast al bestaande koppelingen zoals Carwise en een meldkamer koppeling, een nog breder pakket aan oplossingen aanbieden.

Door Parkd te koppelen aan jouw 12Trace systeem hoef jij je geen zorgen meer te maken over betaald parkeren. Parkd start, stopt en betaalt automatisch voor alle parkeersessies binnen jouw wagenpark, verrekend per minuut. Daarbovenop bespaart Parkd je tot wel 90% op parkeeradministratie! Klinkt goed, toch?

Met een paar klikken is jouw wagenpark gekoppeld, en klaar om in meer dan 130 steden in Nederland automatisch te parkeren. Binnen enkele minuten kun jij dus een van de voorlopers zijn binnen het zakelijk parkeren!

 

Van Ganzewinkel

Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt afval tot grondstoffen en energie.

Voor Van Ganzewinkel zijn er een aantal vrachtwagens uitgerust met een Track en Trace¬†systeem van 12Trace om de gereden routes te vergelijken met de geplande routes. Zodoende kunnen de vrachtwagens effici√ęnter ingezet worden. Naast een logistieke functie zijn de vrachtwagens ook meteen beveiligd door middel van Track en Trace.

 

 

 

KTK Containers

KTK Containers is specialist in de afval- en transportsector.

Wij produceren, kopen en verkopen containers, rolcontainers, afvalverdichtingsinstallaties, kippers, trailers en persinstallaties. Meer dan 20 jaar levert KTK deze producten aan afvalinzamelbedrijven, transportbedrijven, gemeenten en overige eindgebruikers. KTK kan met u meedenken vanaf het ontwerpstadium van een milieustraat of een containeropslagruimte. De grote kracht van ons bedrijf schuilt in het kunnen leveren van een volledig pakket aan producten, waardoor u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom de aankoop van containers en persinstallaties.

Innovatie, ontwikkeling en het meedenken met de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werkwijze en de diverse productiemogelijkheden maken KTK tot een vooruitstrevend werkende organisatie, waar het in opdracht geven van speciale producten in goede handen is.

BASF in Nederland

Met zo¬īn 112.000 medewerkers en met meer dan 376 productievestigingen wereldwijd bedienen wij onze klanten en partners in bijna alle landen in de wereld.

De producten die wij maken zijn grondstoffen of halffabricaten die op hun beurt weer gebruikt worden in de producten van onze klanten. Zo maken we bijvoorbeeld grondstoffen voor in verven, drukinkten en autoreparatielakken. Ook maken we katalysatoren en hulpstoffen voor beton.

 

BASF heeft verschillende vestigingen in Nederland en ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor bijvoorbeeld verven, drukinkten en autoreparatielakken.

 

ECOFYS

Onlangs sprak ik met technische dienst van 12Trace over de mogelijke redenen van het niet meer online komen van onze module.Inmiddels is de reden daarvan bekend. De ingegoten GeoLocker Secure (special) lag inclusief boei op 20 m diepte. Slecht bereik aldaar.Zowel de Pelicase omdoos als het originele omhulsel waren duidelijk niet voor die druk gemaakt. Door zeewater is de batterij ontladen. De ingegoten electronica heeft zeewater toegelaten. Gietsel was helemaal opgezet. Ws. daardoor een barst in het omhulsel gemaakt.

Module is duidelijk afgeschreven.. Maar.. thuis de boel laten opdrogen en na een tijdje de oude 1e accu weer aangesloten (lag nog in de milieudoos ) en jawel, hij maakte weer contact!

Goed spul!

Jungheinrich

Jungheinrich

Met meer dan 12.500 medewerkers wereldwijd is het Jungheinrich concern √©√©n van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen ter wereld. Al sinds 1953 bieden wij alle denkbare producten en diensten ‘rondom de heftruck’.

Wij zijn de makers van de interne logistiek. Met visie, vakmanschap en ondernemerschap realiseren we uw optimale goederenstromen. Vanuit Alphen aan den Rijn bedienen wij de Nederlandse markt.

Neem uw intralogistieke processen met ons onder de loep. Samen streven we naar het ultieme doel: de werkprocessen in uw magazijn sneller, veiliger en betrouwbaarder maken.

Kramp

Kramp voegt al ruim 60 jaar waarde toe aan techniek

Het werk van klanten eenvoudiger en effici√ęnter maken. Vanuit die bedrijfsfilosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld (NL) uit tot √©√©n van de grootste technische groothandels van Europa.
Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Kramp. It’s that easy.

Iedereen moet doen waar hij goed in is. Zo zorgt Kramp er in de eerste plaats voor dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van onderdelen.

12Trace in Ondernemend Nederland – RTL7.

Bekijk hier het interview dat Chris Lieben, eigenaar van 12Trace, had met RTL7.

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid.

 

Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe idee√ęn kunnen brengen.

.

Harlingen Terschelling Roeiers Sloepevenement

 

Op vrijdagochtend gingen ruim 1300 roeiers en roeisters van start in de Harlingen- Terschelling Sloepenrace. √Č√©n van de honderddertig sloepen die de Harlinger haven uit voeren was uitgerust met een 12Trace GPS volgsysteem.

Hiermee kon de prestatie van deze sloep live gevolgd worden op de website. Iets over twee kwamen de eerste roeiers aan op Terschelling.

Dat waren de Azorean High uit Katwijk en de Jan Snoek uit Delft. Iets na 15:30 kwam de Aludux samen met 12Trace veilig de haven binnen. Op onze demopagina kunt u de route en snelheden terug zien.

Inzet lokfiets succesvol

De politie verrichte tot oktober 2015 843 aanhoudingen na diefstal van een lokfiets. De lokfiets werd in die periode ruim 1000 keer ingezet. In 2014 verrichtte de politie een kleine 500 aanhoudingen.

Lokfietsen voorzien van een Track en Trace systeem moet de toenemende diefstal van voornamelijk elektrische fietsen tegengaan. In 2015 zijn er 25000 e-bikes gestolen.

Via: NOS РE-bikes massaal gestolen, politie zet lokfietsen in

Viertal steelt lokfiets in Groningen:

Vier fietsendieven zijn in de nacht van maandag op dinsdag tegen de lamp gelopen na het stelen van een lokfiets van de politie.

De lokfiets stond in de stad Groningen. Dankzij het volgsysteem kwamen de agenten op de A28 terecht. Daar reed ter hoogte van De Punt een camper met achterop twee fietsen, waaronder de lokfiets. lees meer

Motorport

MotoPort is met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven een succesvolle franschiseformule die actief is in meerdere Europes landen.

Inmiddels werken er meer dan 200 bedrijven in Europa onder de vlag van MotoPort en dit aantal groeit jaarlijks.

MotoPort is al meer dan 25 jaar marktleidind in Nederland met een marktaandeel van meer dan 30% in de nieuw-verkoop van motoren.

De Noordkaap Challenge, voor 3FM Serious Request

De start staat op 8 december 2015 en finish op 20 december bij het Glazen Huis in Leeuwarden. Alle teams zijn live te volgen via de website. Dit is mede mogelijk gemaakt door 12trace. Hier kan je niet alleen de teams volgen maar ook de challanges aanbieden.

De Noordkaap Challenge groeit ieder jaar met steeds meer diehards. Dit jaar start alweer de vierde editie en ieder jaar halen we meer donaties op voor de stille ramp. Naast de lage temperaturen en het halen van de Noordkaap onder extreme omstandigheden gaat het om fun én je inzetten voor het goede doel. Zo kun je de teams opdrachten geven die ze onderweg uitvoeren om zo geld in te zamelen voor de stille ramp van 3FM Serious Request.

Meer over 12Trace en de Noordkaap Challange

 

Brabant water

 

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,4 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.  800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening.

Voor Brabant Water leverden wij de systemen die geplaatst zijn op de mobiele drinkwater wagens. Meer lezen over dit project

 

Nomadis

Nomadis is fabrikant van mobiele accommodaties (schaftwagens). De wagens zijn door het gebruik van uiterst moderne materialen licht in gewicht maar bijzonder duurzaam en zeer onderhoudsarm. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw accommodatie te onderhouden of aan te passen met nieuwe opties. Onze servicedienst staat voor u klaar om u te helpen met reparaties op locatie. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Zo kunt u altijd optimaal gebruik maken van uw schaftwagen.

Met behulp van 12Trace is het mogelijk geworden om met een ingenieus datasysteem snel de schaftwagen terug te vinden door te zoeken op chassis, kenteken of kenmerk. Door dit systeem van 12Trace toe te passen hebben wij een kostenbesparing gerealiseerd omdat de zoektijd naar objecten enorm verkort is. Met behulp van het dynamisch zoekveld zijn we een stuk zekerder geworden van wat de exacte locatie van de schaftwagen is.

Show Buttons
Hide Buttons