• Home
  • Over 12Trace
  • Privacy statement en cookie beleid hoe we je gegevens gebruiken

Privacy statement en cookie beleid hoe we je gegevens gebruiken

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van 12Trace. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. 12Trace respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer u producten koopt op de 12Trace website

Wanneer u een aankoop doet via onze website vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten.  Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van 12Trace of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.

De 12Trace systemen maken gebruik van je locatie

12Trace track en trace systemen maakt gebruik van de locatie gegevens van je track en trace systeem om de routes te kunnen bepalen. Voor het functioneren van het systeem worden deze gegevens naar de 12Trace server verzonden.

We hebben je toestemming nodig om je gegevens te kunnen gebruiken. We gebruiken je gegevens voor het verzenden van informatie die relevant is voor je huidige locatie. De volgende informatie wordt continu verzameld: voertuiglocatie, gereden snelheid en bij kilometer administratie de stand van de kilometerteller.

Als je het voertuig deelt met andere bestuurders terwijl er een 12Trace systeem is aangesloten, ben je ervoor verantwoordelijk deze bestuurders te informeren dat er rij en voertuiggegevens worden verzameld en dat je toegang hebt tot rapporten met deze gegevens.

Gebruikers

gebruikers toevoegen is een functie binnen uw 12Trace account die  beschikbaar is en waarmee u een koppeling naar geselecteerde personen kunt sturen, zodat zij de (real-time) locatie van uw toestel kunnen zien. Omdat iedereen die toegang tot deze koppeling heeft de (real-time) locatie van uw 12Trace systeem kan zien, moet u zorgvuldig bepalen naar wie u de koppeling wilt sturen. U moet er zeker van zijn dat u erop kunt vertrouwen dat zij de koppeling niet doorsturen naar personen van wie u niet wilt dat ze de locatie van uw 12Trace systeem kunnen zien.

Informatie die beschikbaar is op je smartphone

12Trace verzendt  informatie naar je smartphone terwijl de app is geactiveerd, zoals een de productcode van het systeem, laatste positie, laatste contact, kilometerstand van het voertuig, machine uren, externe spanning  en spanning van de backup batterij. Deze informatie wordt vervolgens weergegeven in de app. Deze gedetailleerde informatie wordt niet opgeslagen op de smartphone.

Als je toestaat dat de app locatie-informatie gebruikt, wordt met deze informatie de positie van de smartphone bepaald wanneer het voertuig bijvoorbeeld geparkeerd is.

Wanneer u communiceert met 12Trace

Als u via e-mail, telefoon of in persoon met onze ondersteuningsmedewerkers communiceert, kunnen we persoonlijke informatie verzamelen, bijvoorbeeld uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en contactvoorkeuren. Daarnaast verzamelen we informatie over bijvoorbeeld de serienummers en aankoopdatum van uw 12Trace producten. We kunnen ook gebeurtenislogboeken bijhouden die van pas kunnen komen bij het diagnosticeren van prestatiegerelateerde problemen met producten of apps, en informatie met betrekking tot een ondersteunings- of serviceprobleem. We gebruiken deze informatie om klantenservice en productondersteuning te kunnen bieden. We kunnen ons toegang verschaffen tot uw 12Trace account, zodat we u de benodigde bijstand kunnen verlenen. Wij gebruiken uw naam en productcode om uw account te verifi√ęren wanneer u telefonisch contact opneemt met de klantenservice.

We kunnen persoonlijke informatie gebruiken om met u te communiceren, bijvoorbeeld over uw account of transacties met 12Trace, om u belangrijke informatie te verschaffen over uw producten of apps, om u in kennis te stellen van substanti√ęle wijzigingen in deze privacyverklaring, en, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Registratie en account aan maken

Voor bepaalde onderdelen van deze website moet je je eerst registreren. Je gebruikersnaam is gekoppeld aan een wachtwoord. Je bent zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met, en een zorgvuldige keuze van het wachtwoord. De medewerkers van 12Trace hebben geen toegang tot je wachtwoord. 12Trace raadt je aan om de gegevens van je account aan niemand door te geven en een wachtwoord te kiezen dat je nergens anders voor gebruikt. Als je je wachtwoord bent vergeten of je vermoedt dat deze in verkeerde handen terecht is gekomen, dan kun je via de website een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt je 12Trace app op elk gewenst moment verwijderen van je smartphone.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: A.Mulder bereikbaar op telefoonnummer: 050-3130316 of info@12trace.nl. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bewaartermijn

We bewaren je gegevens in ieder geval voor de duur van de overeenkomst en voor zover nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Daarna bewaren we je gegevens enkel nog voor zover wet- of regelgeving dat vereist.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De huidige versie is het laatst gewijzigd op donderdag 17 mei 2018

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ‚Äďservices, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Contact opnemen met 12Trace

Als u vermoedt dat uw gegevens niet worden gebruikt voor het doel waarvoor u deze aan 12Trace hebt verstrekt of als u vragen of verzoeken hebt inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met dhr. A. Mulder op onderstaand telefoonnummer.

12Trace
Oosterkade 5
9711 RS Groningen
+31(0)503130316
info@12trace.nl

Als u vermoedt dat andere ontvangers buiten 12Trace uw informatie niet gebruiken voor het doel waarvoor u deze aan hen had verstrekt, neemt u contact op met deze andere ontvangers.

 

Deze privacy verklaring is het laatst aangepast op  donderdag 17 mei 2018

Show Buttons
Hide Buttons