GeoMotion, EcoMotion, LiveMotion en Directional Motion

Het volgen van een object doen we met de functie GeoMotion. Is uw object in beweging of staat hij op de plek waar hij moet zijn? Geomotion is een bewegingsmelder die detecteert of uw object in beweging komt en zal het registreren als dat gebeurt. Ook houdt hij bij wanneer het object stopt. U ziet iedere verplaatsing en u heeft hiermee een volledig rittenregistratiesysteem.

EcoMotion

Met de EcoMotion functie worden alleen de locaties geregistreerd waar uw object  start en stopt. Deze ziet u in uw persoonlijke account terug. Vanwege het beperkt aantal communicatiemomenten blijven de communicatiekosten automatisch laag

LiveMotion

Met de LiveMotion functie kunt u zelf instellen hoe vaak u meldingen krijgt waar uw object zich bevindt. Dit geeft u een compleet beeld van de route die uw object maakt. Dit is ook bedoeld voor objecten die voortdurend onderweg zijn en waarvan u continu wilt zien waar ze zich bevinden. Denk aan bestelauto’s, bestelscooters of huurfietsen.

Directional Motion

Met deze functie zorgt een wijziging van de richting voor een positiebepaling. Zodoende krijgt u alleen als het voertuig een bocht maakt een positie; wat betreft de communicatiekosten erg effici√ęnt als u bijvoorbeeld op de snelweg rijdt. U zou duurder uit zijn als u per 15 minuten een positie krijgt. In de binnenstad krijgt u met deze functie juist weer een bijzonder nauwkeurig overzicht van de gereden route.

Show Buttons
Hide Buttons