Hoe werkt het?

Het volgen van uw mobiele objecten is volledig op afstand te beheren via uw online account. U kunt overal waar u wilt bij uw gegevens zodra u uw GPS Track en Trace systeem heeft geplaatst in uw object.

Met behulp van GPS (satellieten) en GPRS (mobiele netwerk) worden de posities van de objecten die u volgt bepaald. Uw systeem maakt verbinding met het internet en zendt, indien nodig, een sms- en/of email bericht naar uw mobiele telefoon.

Dit alles kunt u in uw eigen online account bekijken:

 

Weten waar uw objecten zijn met onze GPS Track en Trace systemen

Wilt u altijd weten waar uw waardevolle eigendommen zijn? Plaats dan een draadloos GPS Track en Trace systeem (een GeoLocker volgsysteem) in uw voertuig of mobiel object en u weet voortaan precies waar het zich bevindt. Het GPS volgsysteem is ook geschikt om meerdere objecten te beheren. U kunt met behulp van een timer zelf instellen of u per uur, dag of week wilt weten waar hij is

Volgen van uw waardevolle eigendommen

Wilt u uw waardevolle eigendommen volgen? Weten waar uw object zich bevindt of achteraf zien waar ze geweest zijn? Dit maken we inzichtelijk met behulp van de functie GeoMotion. Deze functie zorgt er voor dat iedere rit geregistreerd wordt. Dit maakt de systemen met deze functie geschikt voor het bijhouden van rittenregistratie en kilometerregistratie.

Bewaken van uw eigendommen

Uw waardevolle eigendommen bewaakt u met onze GPS Track en Trace systemen, ook als ze geen eigen stroomvoorziening hebben. De GPS volgsystemen zijn eenvoudig in te bouwen en lastig te traceren en uit te schakelen. U kunt een virtuele grens om uw object trekken en als uw object zich buiten deze grens bevindt krijgt u hier automatisch een alarmmelding van per sms en/of e-mail. Dit noemen we GeoFence.

Wordt uw voertuig verplaatst zonder dat het contact ingeschakeld is, dan gaat het diefstalalarm af en krijgt u een waarschuwing. De GPS volgsystemen zijn bovendien beveiligd tegen sabotage.

Meer informatie over de toepassingen van onze GPS Track en Trace systemen

– TimeTrace
– GeoFence
– GeoMotion, Directional Motion en Opvraagbare positie
– Werktijdenfilter
– Diefstalalarm
– Sabotagebeveiliging
– Ecobuffer
– Kilometer registratie
– Routeplanner

Weten wat onze GPS Track en Trace systeem kunnen? Bekijk de video.

Show Buttons
Hide Buttons