Referenties

DURA VERMEER

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en ge√ęxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk.¬†Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten.

12Trace levert volledig ingegoten GPS volgsystemen welke wij in samenwerking met Dura Vermeer hebben ontwikkeld. Deze GPS bewakingssystemen zijn uitstekend inzetbaar voor o.a. Trilplaten.

 

Gemeente Groningen

Voor de inzameling van bedrijfsafval zijn vele mogelijkheden. De soort container is afhankelijk van van de aard en hoeveelheid van het afval én de ruimte die u tot uw beschikking hebt.

12Trace is de samenwerking aangegaan met de Gemeente Groningen voor het traceren van haar containers. Het grote voordeel van de GeoLocker in deze toepassing is dat de logistieke problemen nu tot een verleden behoren. De Gemeente Groningen heeft nu ten alle tijde inzage in de containers ook al is er een tussentijdse verplaatsing. De Batterij in deze toepassing gaat zeker 7 jaar mee.

Reisswolf

Bij Reisswolf draait alles om zekerheid. Zekerheid dat uw gegevens – op papier of digitaal ‚Äď altijd vertrouwelijk blijven. Zekerheid dat alles wat u wilt vernietigen achter gesloten deuren vernietigd wordt. Zekerheid dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

12Trace heeft samen met Reisswolf een container volmeld-systeem ontwikkeld wat veel geld voor de gebruiker bespaart. Het unieke van dit concept is dat de gebruiker in een gebouw op elke verdieping dan ook, altijd een overzicht heeft welke container vol of leeg is.

Hertz

In de verhuurmarkt komt het soms voor dat huurauto’s niet op tijd terugkomen. Gezien de korte looptijd van deze auto‚Äôs is het inbouwen van een voertuigvolgsysteem kostbaar en zeer tijdrovend. Wij als Hertz hebben dit probleem aangepakt door alle mogelijke systemen uitgebreid te testen. Hierbij hebben wij gekeken naar alle kosten en de betrouwbaarheid ervan.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de GeoLocker Smart van 12Trace aan onze wensen voldoet en dat de kosten beheersbaar zijn. Vanaf nu kunnen wij van Hertz met een gerust hart onze auto’s verhuren met de zekerheid van een permanente bewaking. Dat geeft vertrouwen!

Salto van der Maal, Security Manager Hertz Benelux

Show Buttons
Hide Buttons